locked
Cannot send mail from exchange server 2010 RRS feed

  • Question

  • Had to re-install Exchange 2010. I can receive mail, use OWA, sync with my iPhone, but I can not send mail from exchange.  The send connector is configured correctly. DNS appears to be ok.

    Need this resolved ASAP.

    Thanks,

    Wednesday, November 3, 2010 3:05 PM

Answers

  • I got it fixed!!

    Verizon FIOS is my ISP and they block outgoing SMTP on port 25. I had to reconfigure my send connector to use port 587 and use their SMTP server. After the change, mail is going in both directions.

    Thanks for the quick reply.

    Best regards,

    • Proposed as answer by Evan Liu Monday, November 8, 2010 6:06 AM
    • Marked as answer by Evan Liu Wednesday, November 10, 2010 9:36 AM
    Wednesday, November 3, 2010 4:33 PM

All replies

  • Getting any NDR? is the mail stuck in the queue? We need a little more information to help you.

    /Martin


    Exchange is a passion not just a collaboration software.
    • Proposed as answer by mracket Wednesday, November 3, 2010 8:27 PM
    Wednesday, November 3, 2010 3:27 PM
  • I got it fixed!!

    Verizon FIOS is my ISP and they block outgoing SMTP on port 25. I had to reconfigure my send connector to use port 587 and use their SMTP server. After the change, mail is going in both directions.

    Thanks for the quick reply.

    Best regards,

    • Proposed as answer by Evan Liu Monday, November 8, 2010 6:06 AM
    • Marked as answer by Evan Liu Wednesday, November 10, 2010 9:36 AM
    Wednesday, November 3, 2010 4:33 PM