none
Backup restore error 0X80070043

    Question

  • Hi 

    I am restoring windows server 2012 Image Backup to a new Server then  getting below Error. I 've backup image to another server network location.

    


    Manjesh Kaushik

    Sunday, August 20, 2017 2:04 PM

All replies

  • What's the network path - \\IPAddress or \\hostname ? 

    It can be related to DNS resolution if you're using IP address and also try giving everyone full access on the shared folder. 


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Sunday, August 20, 2017 11:07 PM
  • Hi,

    You can use IP address to specify the location of backup files instead to eliminate any netbios/dns issues.

    Section “The following lists the basic general steps to do this at the command prompt“ mentioned in blog “Windows Server Backup 2008 Restore from Network Location” can be considered as a reference for Windows Server 2012:
    https://blogs.technet.microsoft.com/askcore/2009/02/04/windows-server-backup-2008-restore-from-network-location/

    Best Regards,
    Eve Wang

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, August 22, 2017 6:45 AM
    Moderator
  • Hi,

    How things are going there on this issue?

    Please let me know if you would like further assistance.

    Best Regards,
    Eve Wang

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, September 06, 2017 9:42 AM
    Moderator
  • HI

    We have gone through your provided support but in our Environment we are not able to restore the Server from Backup located on Network Location.While we tried to restore its shows no Image backup found n while we tried to search through Network location still its shows Drives not loaded n getting same error that no Image found.Please help as we have HP DL160 Windows Server for which we required the solution having mapped ISCSI Storage.

    Please provide us some solution.

    Regards

    Manjesh


    Manjesh Kaushik

    Monday, September 25, 2017 10:57 AM
  • Please reply If any 've any solution

    Manjesh Kaushik

    Friday, December 22, 2017 12:28 PM
  • Please reply If any 've any solution for above thread

    Manjesh Kaushik

    Saturday, May 12, 2018 11:22 AM