locked
SP 2010 Error: 6631 Failed to load runtime filter configurations... AND Event ID 5555, Error trying to sync RRS feed

  • Question

  • My IT department did a bunch of upgrades this weekend and no SP sites on my server work except Central Admin.  Getting these two errors which look to be associated with the problem (below)  Any ideas? I can't find anything on problems with the upgrades and these errors and very little on 6631 - none of which look like the apply to this situation.  Thanks in advance

    - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    - <System>
      <Provider Name="Microsoft-SharePoint Products-SharePoint Foundation" Guid="{6fb7e0cd-52e7-47dd-997a-241563931fc2}" />
      <EventID>6631</EventID>
      <Version>14</Version>
      <Level>2</Level>
      <Task>16</Task>
      <Opcode>0</Opcode>
      <Keywords>0x4000000000000000</Keywords>
      <TimeCreated SystemTime="2013-01-22T21:33:05.380Z" />
      <EventRecordID>3493</EventRecordID>
      <Correlation ActivityID="{CD2623FD-6190-4EFB-B67E-8A4731367148}" />
      <Execution ProcessID="1028" ThreadID="2284" />
      <Channel>Application</Channel>
      <Computer>SERVER</Computer>
      <Security UserID="S-1-5-21-3152277385-875744490-2515664349-12665" />
      </System>
    - <EventData>
      <Data Name="string0">Error: RuntimeFilter: Failed to load all
    runtime filter configurations or the runtime filter component. Exception has
    been thrown by the target of an invocation.
    </Data>
      </EventData>

     </Event>

    =====================

    And this one:

    - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    - <System>
      <Provider Name="Microsoft-SharePoint Products-SharePoint Portal
    Server
    " Guid="{8b3ddd3d-2b09-4669-bf81-e2d6921feeea}" />
      <EventID>5555</EventID>
      <Version>14</Version>
      <Level>1</Level>
      <Task>8</Task>
      <Opcode>0</Opcode>
      <Keywords>0x4000000000000000</Keywords>
      <TimeCreated SystemTime="2013-01-22T21:52:16.845Z" />
      <EventRecordID>3495</EventRecordID>
      <Correlation ActivityID="{7E2638CF-D305-479E-9A17-CE3C8D944476}" />
      <Execution ProcessID="2764" ThreadID="5940" />
      <Channel>Application</Channel>
      <Computer>SERVER</Computer>
      <Security UserID="S-1-5-21-3152277385-875744490-2515664349-15347" />
      </System>
    - <EventData>
      <Data Name="string0">Failure trying to synch web application
    3302ac3f-d4d0-4536-954c-f8bf8e00efd8, ContentDB
    8a98f8dc-93a6-4457-a583-e44b7c0193f4
    </Data>
      <Data Name="string1">System.NullReferenceException: Object
    reference not set to an instance of an object. at
    Microsoft.Office.Server.Administration.UserProfileApplicationProxy.get_ApplicationProperties()
    at
    Microsoft.Office.Server.Administration.UserProfileApplicationProxy.get_PerfmonInstanceHandle()
    at Microsoft.Office.Server.UserProfiles.ContentDBSynchronizer..ctor(ELogType
    logType, SPContentDatabase cdb, SPJobState jobState) at
    Microsoft.Office.Server.UserProfiles.WSSProfileSyncJob.Execute()
    </Data>
      </EventData>
      </Event>


    JDS



    • Edited by JDSherm Wednesday, January 23, 2013 12:34 PM
    Tuesday, January 22, 2013 10:06 PM

Answers