none
I lost my query after CU06 RRS feed

  • Question

  • I've just apply the CU June 2012 and , Oh surprise, all my customs queries  in Reporting database  are gone !!!!!

    Well done ! How is it possible? Is it write some where?

    I've restore them but it's realy a big problem for the futur.

    Tuesday, September 25, 2012 2:54 PM

All replies

  •  Hi Roland,

    I have seen this behavior with customization in reporting database; especially it happens when there is a change database schema included in particular CU. I would recommend to use copy of Repotting database to write all customize reports or queries  instead of customizing project server reporting database.


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Please click Mark As Answer; if a post solves your problem or Vote As Helpful; if a post has been useful to you.This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Wednesday, September 26, 2012 2:43 AM
    Moderator
  • Hi Roland/Hrishi,

    I have recently applied the June 2012 CU in my Dev/test instances where I had created Stored procs & views, didn't see any kind of issue. All custom solutions (SSRS reports/ Webparts/ WSP) are up & running.

    What kind of database objects you created in reporting database? Did you modify any table schema? There seems to be couple of  threads on similar topic. 

    Thanks,


    If you found this post helpful, please “Vote as Helpful”. If it answered your question, please “Mark as Answer”. Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82

    Wednesday, September 26, 2012 6:58 AM
  • I create views in the ProjectServer_Reporting database. All were deleted. I don't change the schema.

    Wednesday, September 26, 2012 8:03 AM