locked
Blue Screen and safe mode won't load RRS feed

  • Question

  • Hi, I have a problem with my Toshiba laptop. I can't boot Windows 7 and I get the blue screen which has the error code: 0x000000E4. It won't even allow me to go into safe mode or anything. 

    Please help me....really urgent!

    Thanks


    • Changed type Saif786 Monday, May 16, 2011 8:09 PM
    Monday, May 16, 2011 8:08 PM

Answers

  • I think it will be better to re-install your OS.

    For more information, contact Microsoft CSS.

     


    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Microsoft Student Partner
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft Certified Systems Administrator: Security
    Microsoft Certified Systems Engineer: Security
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Active Directory, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuration

    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuration

    • Marked as answer by Niki Han Tuesday, May 24, 2011 1:29 AM
    Monday, May 16, 2011 8:48 PM

All replies

  • Bug Check Code 0xE4: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff560336(v=VS.85).aspx

    Are you able to restore your system state at boot?

    Have you installed something recently?

     


    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Microsoft Student Partner
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft Certified Systems Administrator: Security
    Microsoft Certified Systems Engineer: Security
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Active Directory, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuration

    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuration

    Monday, May 16, 2011 8:23 PM
  • I can't restore to an earlier point because it says no restore points were created. I can't go into safe mode because it keeps on displaying the blue screen. What should I do?
    Monday, May 16, 2011 8:34 PM
  • I think it will be better to re-install your OS.

    For more information, contact Microsoft CSS.

     


    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Microsoft Student Partner
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft Certified Systems Administrator: Security
    Microsoft Certified Systems Engineer: Security
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Active Directory, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuration

    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuration

    • Marked as answer by Niki Han Tuesday, May 24, 2011 1:29 AM
    Monday, May 16, 2011 8:48 PM
  • I am having this same issue but I have an Emachine E528. I have tried everything suggested here including a full system reinstall. During the install at the very end when it says "Cleaning up system services" I blue screen with this error code and it restarts. I am unable to boot into safe mode and there is no system restore or last known good. I am totally stumped as to what to do. I have gone to the Microsoft website and called emachine tech support and all they tell me is reinstall. Please help
    Saturday, June 18, 2011 10:07 PM