locked
An unrecognized HTTP response was received when attempting to crawl this item. Verify whether the item can be accessed using your browser. RRS feed

  • Question

  • Hi Experts,

    There are several threads around but nothing helped, So posting this again.

    This error, I'm seeing in the Central Admin's Content Source logs. I'm prefectly able to open up the page from the browser. No Proxy involved what so ever. The Web site I'm trying to crawl is a dummy html page which I have hosted on a tomact (differnt intranet server). I was able to index the same site in the past. Also, I'm trying to understand what changes has been made in the past few days which might have cause this problem.

    http://discoverlars.wordpress.com/2010/01/13/http-response/ - This page says, if the Ignore SSL is checked things work but I dont see the Ignore SSL checkbox in my Proxy Server page. Am I missing anything? I'm told that the account I use to login to CA has all the required previlage.

    Any help would be great!!

    Much Thanks!!


    Freddie Maize ..A story with Glory is History. Doesn’t matter whether Glory rest in the world of Demon or God. Lets create History..

    Tuesday, March 13, 2012 7:28 AM

All replies

  • >>http://discoverlars.wordpress.com/2010/01/13/http-response/ - This page says, if the Ignore SSL is checked things work but I dont see the Ignore SSL checkbox in my Proxy Server page. Am I missing anything?

    I've found this page to change the Ignore SSL settings. There seems to be no luck, so far..


    Freddie Maize ..A story with Glory is History. Doesn’t matter whether Glory rest in the world of Demon or God. Lets create History..

    Tuesday, March 13, 2012 7:55 AM