none
Site has not been shared after copying over PWA Instance to another locaiton RRS feed

Answers

  • Did you have admin permissions on the PWA before migrating?

    try adding yourself as the admin to the new PWA with new domain using this command: Grant-SPProjectAdministratorAccess

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/jj219518.aspx?f=255&MSPPError=-2147217396


    Cheers,

    Prasanna Adavi, Project MVP

    Blog:   Podcast:    Twitter:    LinkedIn:   

    • Marked as answer by Andrew Payze Monday, August 7, 2017 8:24 PM
    Monday, August 7, 2017 7:56 PM
    Moderator

All replies

  • Did you have admin permissions on the PWA before migrating?

    try adding yourself as the admin to the new PWA with new domain using this command: Grant-SPProjectAdministratorAccess

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/jj219518.aspx?f=255&MSPPError=-2147217396


    Cheers,

    Prasanna Adavi, Project MVP

    Blog:   Podcast:    Twitter:    LinkedIn:   

    • Marked as answer by Andrew Payze Monday, August 7, 2017 8:24 PM
    Monday, August 7, 2017 7:56 PM
    Moderator
  • Another domain? Make sure to adjust the object cache accounts on the new web application. Info

    Won't work, if you use the accounts with the old domain claims!


    //Vadim

    Monday, August 7, 2017 8:17 PM
  • Thank you Prasanna,  that solved the problem!!!

    Regards

    Andrew


    Andrew Payze

    Monday, August 7, 2017 8:24 PM
  • Vadim,

    Thanks for replying, really appreciate the advice / support

    Regards

    Andrew


    Andrew Payze

    Monday, August 7, 2017 8:25 PM