locked
Corrupted Control Template, toolbar dissapear on SharePoint 2007 RRS feed

  • Question

  • Hi, we are having the following issue.

    On a site collection, all toolbars have dissapear, like the following,

    If you reset the webpart, site, it doesn't fix the issue.

    Any ideas?

    Thank you

    Tuesday, May 6, 2014 4:39 PM

Answers

  • Hi, we tried that but resetting that functionality didn't worked.

    The solution was to replace the templates on the server with templates from another sharepoint server, one or some templates have been corrupted.

    Thank you for your help

    • Marked as answer by Javi Cartin Wednesday, May 7, 2014 10:13 PM
    Wednesday, May 7, 2014 10:12 PM

All replies

  • Hi Javi,

    What have you done recently before this list toolbar is missing for (all) lists?

    Did all newly created list and library occur this issue?

    Please edit the list view page(e.g. may allitems.aspx), then edit the web part property, then change the "Toolbar Type" value to "Show Toolbar" like the following image, then save the web part property and check results again.

    And you can also restore this site collection from your previous backup as a workaround, see if it works, please firstly test in your testing environment.


    Thanks,

    Daniel Yang

    Forum Support

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com. 


    Daniel Yang
    TechNet Community Support

    Wednesday, May 7, 2014 6:46 AM
    Moderator
  • Hi, we tried that but resetting that functionality didn't worked.

    The solution was to replace the templates on the server with templates from another sharepoint server, one or some templates have been corrupted.

    Thank you for your help

    • Marked as answer by Javi Cartin Wednesday, May 7, 2014 10:13 PM
    Wednesday, May 7, 2014 10:12 PM