locked
MDT finishes all sequences but just stops with no Final Summary RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I'm currently having issue with MDT deployment. Deployed OS is 1909 and I'm using 1903 ADK. 
    MS Server 2016 and Deployment Workbench: 6.3.8456.1000. 

    All the sequences finishes including the last step which is renaming the local admin, then Lite Touch progress bar disappears but the Final Summary doesn't pop-up even though SkipFinalSummary wasn't added on customsettings.ini and the drive to the MDT server is still mapped. If there was an error, with my sequences the Final Summary usually shows up and displays them but the Final Summary doesn't even show-up. When I restart the computer it shows "Dirty Environment". 

    I have re-created the TS and it is still getting the same error. Other TS on the same Deployment are having no problems. Everything on the TS are installed and done, it just doesn't seem to end properly.

    Monday, June 15, 2020 1:29 PM

All replies

  • What works for me is to add, at the very bottom of your CustomSetting.ini file is:

    FinishAction=Reboot

    and above that, where your Skips are, add
    SkipFinalSummary=NO

    And with a Dirty Environment, if it's on a VM, then delete the C:\MININT folder.



    Monday, June 15, 2020 8:19 PM
  • Hello,

    Try to clear once the customsettings.ini settings, Re generated the Boot Image and check the behavior, Is there anythings added in Task Sequence causing this.

    For Deployment Summary you can take reference "Results.xml" file located in Temp\DeploymentLogs.  


    Please remember to mark the replies as answer | Vote as helpful if they help, It will be easier for others to identify solutions. Thank You!!

    Tuesday, June 16, 2020 3:07 AM