locked
Windows 7 boot problems after install Network Monitor 3.4 RRS feed

  • General discussion

  • Hi all,

    I have a Windows 7 64 bit (without the SP1) and have tried to install several times the Microsoft Network Monitor 3.4 but all the when i reboot the machine, the boot process is froozen in the windows flag screen and the only way to start is restoring to a restore point.

    Is anyone experiencing the same or similar problem? any clue to fix this problem will be more than welcome

    Thanks

    Jaime


    JaimePA

    • Changed type Nicholas Li Thursday, June 7, 2012 6:15 AM
    Thursday, May 31, 2012 8:19 AM

All replies

  • Sorry i post this in the wrong forum... i will post it in the right one

    JaimePA

    Thursday, May 31, 2012 8:20 AM

  • Hi,

    I would like to share the following information with you for your reference:

    For Windows 7 related issues, please go to the Windows 7 Forums:

    Windows 7 IT Pro Forums
    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/category/w7itpro

    For Network Monitor issues, please visit the following Forum:

    Network Monitor Forum
    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/netmon

    Hope this helps. If you experience any issues regarding our products or if you have any feedbacks, you are welcome to post a new thread in our forums. It is always our pleasure to be of assistance.

    Thanks. Hope the issue will be resolved soon!


    Nicholas Li

    TechNet Community Support

    Friday, June 1, 2012 3:31 AM