locked
Exchange Management Tools for 2010 will not Launch, Error below, any help is much appreciated RRS feed

All replies

  • Hi

    Have you seen this blog post: http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2010/12/07/3411644.aspx

    Cheers, Steve

    Thursday, February 23, 2012 10:35 AM
  • Make sure all methods of authentication are disabled for the powershell vdir.  Also delete the folder
    c:\Users\Account.domainname/AppData\Roaming\Microsoft\Exchange\RemotePowerShell

    Then log off and log back on.

    Thursday, February 23, 2012 8:18 PM
  • I will try both, give an update here shortly!

    Regards,

    Jason

    Thursday, February 23, 2012 10:51 PM
  • Hi Jason,

    Also, please make sure your Exchange Server has the same time setting with AD.

    Thanks.


    Rowen

    TechNet Community Support

    Friday, February 24, 2012 5:14 AM
  • The Exchange Directory is missing in the Microsoft Directory, what could of caused this?  Any ideas and help would be great.  Thanks
    Sunday, February 26, 2012 12:16 AM
  • hello,

    What does you mean by Exchange Directory is missing? You are talking about Exchange Directory on the Active Directory Users and COmputers or Exchange Directors in the Configuration Partition.

    if any of those are missing, you may be able to restore from AD recycle bin or Active Directory Authrative Restore. Please contact PSS or post on the Active Directory forum.

    But as jason mentioned, Please check the Time between your DCs and Exchange server. Mostly time diffrense cause to fail Kerberos Authntication.

    Run this command on the Command prompt. w32tm /Resync

    Regards


    Chinthaka Shameera | MCITP: EA | MCSE: M | http://howtoexchange.wordpress.com/

    Sunday, February 26, 2012 3:05 AM