locked
Greek characters in subject RRS feed

  • Question

  • Dear,

     

    While using OWA I cannot see any Greek characters in the subject line. All I'm seeing are question marks. However I can see the same Greek sentence which is written in the message box. My computer can cope with the characterset because it's able to show me the Greek sentence in the message box, this tells me it's a problem on the server side. Sadly Google and Microsoft's technet doesn't help me out so far. Hopefully someone here knows the answer?

    Small Business Server 2003

     

    Thank you,
    Stephan

     

     

    Wednesday, March 30, 2011 11:29 AM

All replies

  • Hi Stephan,

     

    Does this issue also occur on other users?

     

    If not, I suggest you use other computer to have a try.

     

    If this issue also occur on other users, please make sure you have install all the latest updates for SBS 2003.

     

    Thanks,

     

    Evan

     


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Saturday, April 2, 2011 2:43 AM
    Moderator
  • I agree, it could be issue with client machine.
    Gulab | MCTS-MCITP Messaging: 2010 | MCTS-MCITP Messaging: 2007 | MCC 2011 | Skype: Gulab.Mallah
    Saturday, April 2, 2011 5:45 AM
  • Dear Evan and Gulab,

    Thanks for your help.
    All updates had been installed on the SBS 2003 server. As far as you know this isn't a common known issue on the 2003 SBS server?

    Cheers

    Monday, April 4, 2011 9:29 AM