locked
Public folder, naptár + jelölő beálítás RRS feed

 • Question

 • Sziasztok!

   

   

  adott egy E2003SP2 -es környezet, a kliensek O2003 és O2007.

   

   

  Van egy public folder, melyben csináltam egy naptárat. A naptár egyes bejegyzéseinél lehet "jelölőket" használni (kis zászlócskák :-)). Nos O2003 kliensen nézve és beállítva a jelölőket testre lehet szabni szépen. azaz, ha egy bejegyzésen a naptárban jobb klikk és a menüben a jelölőket szerkesztem, akkor egyedi szöveget lehet megadni a különböző színekhez.

   

  És ezt szépen megjegyzi más kliens gépről más user -rel belépve is szépen használja a beállított jelölőket (új bejegyzések készítése esetén is).

   

  Ami viszont érdekes, hogy O2007 -ben nem találtam ilyen lehetőségat, sőt ilyen klienssel nyitva a PF  -ben lévő naptárat, nem ajánlja fel a O2003 -as klienseknél látszódó jelölőket. Eleve a naptár bejegyzés FORM is másképp néz ki, nincs benne lehetőség csak kategóriák állítására (gondolom ez az utódja a jelölőknek O2007 -ben).

   

  Amiért ide post -oltam ezt, az azért van, mert oylan mintha a szerver oldalon tárolná el ezen információkat az exchange (mivel minden O2003 kliens jól tudja használni), viszont akkor azt nem értem az O2007 kliensek miért nem tudják ezt kiolvasni.

   

  Van valakinek ötlete, vagy tipja (akár link ami a PF lelki világáról szól).

   

  Remélem érthető volt amit írtam...

   

  Üdv.: Kisjaj

  Wednesday, December 17, 2008 6:06 AM

All replies