none
Internet explorer crash RRS feed

  • Question

  • Latest IE10 RTM 64bit crashes when trying to select my bookmarks and when opening the about menu option.

    Does anyone have a suggestion to resolve this.

    Wednesday, February 27, 2013 10:09 PM

Answers

  • do you use Microsoft EMET ?

    had all kinda problems af well while iexplore.exe was protected, once removed all problems were gone

    • Marked as answer by mheijkant Saturday, March 2, 2013 11:49 AM
    Friday, March 1, 2013 8:42 PM

All replies

  • Hi,

    crashes are nearly ALWAYS caused by Addons....the first step in troubleshooting IE issues is to test in noAddons mode.

    do you have an addon from one.com? (cloud storage).


    Rob^_^

    Wednesday, February 27, 2013 11:15 PM
  • Hi,


    As Rob said, most of these issues are caused by addons, you can check these first.


    If the issue persists, I would suggest you to reset internet explorer settings to its default settings:


    1). Open Internet Explorer.

    2). Click the Tools button or press Alt key + X, and then click Internet Options.

    3). Under Advanced tab, click on Reset.

    4). Check the Delete personal settings box.

    5). Click on Reset and then Close.

    6). Close all open Internet explorer windows and re-open it.

    .

    Note: The Reset Internet Explorer Settings feature might reset security settings or privacy settings that you added to the list of Trusted Sites. The Reset Internet Explorer Settings feature might also reset parental control settings. We recommend that you note these sites before you use the Reset Internet Explorer Settings feature.

     

    Hope this helps


    Vincent Wang
    TechNet Community Support

    Friday, March 1, 2013 2:49 AM
    Moderator
  • Tried both. To start without add-ons and to reset the explorer settings.

    double checked the disabled add-ons with soluto.

    still the explorer is chrashing. Do you have other suggetions, exept using a different explorer.

    Thanks.

    Friday, March 1, 2013 7:08 PM
  • do you use Microsoft EMET ?

    had all kinda problems af well while iexplore.exe was protected, once removed all problems were gone

    • Marked as answer by mheijkant Saturday, March 2, 2013 11:49 AM
    Friday, March 1, 2013 8:42 PM
  • Thanks Richard,

    EMET 3.0 was installed. After removing, explorer 10 worked.

    Saturday, March 2, 2013 11:49 AM
  • cool, my first points :P

    good luck and thanks for reply'ing!

    Saturday, March 2, 2013 12:07 PM