locked
SCCM 2012 Client Push Installation - Resource not in any site boundaries RRS feed

  • Question

  • Hi there, I've got an issue when trying to install the sccm 2012 client via client push onto some servers. When I right click the server resource record and go through install client, I'm getting errors stating the resource is not in any site boundaries. I've added the subnets to a boundary group that is performing site assignment.

    The problem appears to be caused by some resource records not having any IP subnet defined i.e. IP Subnets is blank, but the ip address is correct. I've connected to the server and the subnet mask etc looks fine.

    Anyone know how I can get around this issue as it appears client push wont let me install unless there is a subnet defined?  I don't want to have to manually install the clients, particularly if there are a lot of these.

    Thanks for your help.


    Carl

    Tuesday, May 14, 2013 9:16 AM

Answers

  • Just specify the site that will initiate the push in the client push installation wizard. The push should work then even if the client is not assigned to a site.

    Torsten Meringer | http://www.mssccmfaq.de

    • Marked as answer by Carlitog Tuesday, May 14, 2013 10:00 AM
    Tuesday, May 14, 2013 9:53 AM

All replies

  • Just specify the site that will initiate the push in the client push installation wizard. The push should work then even if the client is not assigned to a site.

    Torsten Meringer | http://www.mssccmfaq.de

    • Marked as answer by Carlitog Tuesday, May 14, 2013 10:00 AM
    Tuesday, May 14, 2013 9:53 AM
  • Legend! Many thanks Torsten, that works well.
    Tuesday, May 14, 2013 10:00 AM