none
Microsoft Exchange RPC Client Access service keeps crashing. RRS feed

  • Question

  • We keep having issues with our Microsoft Exchange RPC Client Access service. I see the KBs about rollups I believe we have the latest sp1. Its build 14.01.0289.001

    Anyone have any ideas?

    Log Name:      Application
    Source:        MSExchange Common
    Date:          6/17/2011 8:31:51 PM
    Event ID:      4999
    Task Category: General
    Level:         Error
    Keywords:      Classic
    User:          N/A
    Computer:      FCS-CAS1.FCSCORP.com
    Description:
    Watson report about to be sent for process id: 2792, with parameters: E12, c-RTL-AMD64, 14.01.0289.006, M.E.RpcClientAccess.Service, M.E.Data.Directory, M.E.D.D.Budget.AddOutstandingAction, System.ArgumentException, dbba, 14.01.0289.001.
    ErrorReportingEnabled: False
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
      <System>
        <Provider Name="MSExchange Common" />
        <EventID Qualifiers="16388">4999</EventID>
        <Level>2</Level>
        <Task>1</Task>
        <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
        <TimeCreated SystemTime="2011-06-18T00:31:51.000000000Z" />
        <EventRecordID>154148</EventRecordID>
        <Channel>Application</Channel>
        <Computer>FCS-CAS1.FCSCORP.com</Computer>
        <Security />
      </System>
      <EventData>
        <Data>2792</Data>
        <Data>E12</Data>
        <Data>c-RTL-AMD64</Data>
        <Data>14.01.0289.006</Data>
        <Data>M.E.RpcClientAccess.Service</Data>
        <Data>M.E.Data.Directory</Data>
        <Data>M.E.D.D.Budget.AddOutstandingAction</Data>
        <Data>System.ArgumentException</Data>
        <Data>dbba</Data>
        <Data>14.01.0289.001</Data>
        <Data>False</Data>
        <Data>
        </Data>
      </EventData>
    </Event>

    Monday, June 20, 2011 2:12 PM

All replies

  • Hi
       You can download version 14.01.0289.007 Ru3-V3 and test it.
      
    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=165
       Do you see any other error from event viewer?
       Event 4999 just shows RpcClientAccess.Service error.
       Do you turn off any AV software and edge and try it again ?


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Tuesday, June 21, 2011 7:47 AM
    Moderator
  • I have installed this ru3-v3 but the version still shows as 14.01.0289.001?

     

     

    Tuesday, June 21, 2011 1:08 PM
  •    Hi
       It is odd.
       Is there any antivirus software or scan software in your local network?


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Wednesday, June 22, 2011 1:37 AM
    Moderator