none
SSP works in Chrome, not IE or Firefox RRS feed

  • Question

  • I have an SCSM 2012 sp1 environment.  the portal is stood up and working but is only accessible in Chrome.  When logged in using other browsers the Silver light module wont load.  Its just a blank white space similar to the issue folks have been having when their content host is wrong.  I've checked my content host in the web.config file as well as in IIS.  

    • Netflix loads Silverlight fine. 
    • Our SSP is using a self-signed cert

    This may be less of a portal issue and more of a Silverlight security issue, but I am at my wits end on why it wont load.  Any ideas?


    Tuesday, May 7, 2013 3:09 PM

Answers

  • So I guess you are right, It is SSL problem, You have to replace the Self Signed Certificate with one from your internal CA

    Please check

    http://www.scsm.se/?p=1028


    Mohamed Fawzi | http://fawzi.wordpress.com

    • Marked as answer by Pete Barbuto Friday, May 10, 2013 2:30 PM
    Friday, May 10, 2013 2:25 PM

All replies

  • Im thinking it has to be a bad certificate.  Anyone?

    - Get on the floor, do that dinosaur

    Wednesday, May 8, 2013 2:36 PM
  • are you able to open portal from Management Server "or SSP portal Server " using IE ?

    Mohamed Fawzi | http://fawzi.wordpress.com

    Friday, May 10, 2013 2:09 PM
  • It will only open in IE on the SharePoint server, the server hosting the site.  Which makes sense because it trusts itself.  On no other machine am I able to open the SSP in IE. 

    - Get on the floor, do that dinosaur

    Friday, May 10, 2013 2:22 PM
  • So I guess you are right, It is SSL problem, You have to replace the Self Signed Certificate with one from your internal CA

    Please check

    http://www.scsm.se/?p=1028


    Mohamed Fawzi | http://fawzi.wordpress.com

    • Marked as answer by Pete Barbuto Friday, May 10, 2013 2:30 PM
    Friday, May 10, 2013 2:25 PM
  • Thanks for confirming.  

    - Get on the floor, do that dinosaur

    Friday, May 10, 2013 2:30 PM