locked
exhange 2003 router RRS feed

 • Question

 •  

  Sziasztok

   

  Tudtok segíteni, hogy van egy windows server2003 sbs melyen telepítettem az Exchange 2003-at. A szerver előtt van egy linksys vpn router, a routernek fix ip címe van. A szerver 2 háló kártyájából fix ip-én keresztül csatlakozik a vpn routerhez a másik háló kártya a helyi hálózat felé megy. A szerverről és a kliens pcékről megy a net rendesen, de az Exchange szerver nem hajlandó levelet küldeni. A system managerben azt látom a server/queues alatt, hogy két smtp csatoló van, melyből az egyiken zöld pipa a másikon kék kicsi nyil. A szerveren isa 2004 is fut elméletileg a szerveren az smto ki wan engedve, de ennek ellenére sem küld levelet. mi lehet a baj tudtok segiteni

   

  köszi

  Sunday, November 30, 2008 3:10 PM

All replies

 • Queue-ban állnak a levelek? Milyen üzenettel várakoznak? Én azért néznék a helyedben egy monitoring-ot az ISA szerveren is.
  Monday, December 1, 2008 1:41 PM
 • Eddig mukodott?

  A kek nyil gondolom a Local delivery, a zold pipa meg a kifele meno levelek. Az adott sorban a Number of messages mennyi? 0? Illetve a Status oszlopban mit ir ki? Alol az Additional Queue Information reszen?

   

  A.

   

  Monday, December 1, 2008 2:32 PM