none
GAL Sync Required attribute cn is missing RRS feed

  • Question

  • I am a complete novice to FIM but am trying to set up the sync service to do a GAL sync between two AD forests.  The forests have a two way AD trust in place and one is running Exchange 2010 and the other Exchange 2013. I have configured the two MAs and run a staged Import and a Sync on each.  When I run an export though I receive an error saying that the "Required Attribute 'cn' is missing". Despite this the contact is created in the specified OU and does have a cn assigned. The proxyAddresses attribute is also populated as with all of the original users email addresses and the new contact shows up in Exchange as a Cross-Forest Contact. Can anyone suggest why I might be seeing this error, what implications it might have, and how to resolve it?  So far I have seen the error when exporting from the Exchange 2013 domain into the Exchange 2010 one but not the other way around. I am using FIM 2010 R2 version 4.1.3419.0.

    Thanks

    Alan


    • Edited by AlanRoberts Monday, November 2, 2015 10:54 AM
    Monday, November 2, 2015 10:50 AM

All replies

  • Alan,

    The error is misleading, it does not necessarily mean the CN is missing, but if I recall correctly, it is within the DN. Can you share some screen shots of the error and details of the date being exported, please.


    Nosh Mernacaj, Identity Management Specialist

    Wednesday, November 4, 2015 12:57 PM
  • Hi Nosh

    Thanks for the reply. I managed to resolve the issue by applying hotfix 3022704.

    Thanks again

    Alan

    Wednesday, November 4, 2015 2:01 PM