locked
Issue trying to capture Windows 10 1607 Image.. Was previously working! RRS feed

  • Question

  • Hi Everyone,  I am having an issue with our MDT server and trying to capture an image of Windows 1607.  I was able to successfully deploy and capture  before, but now I get a strange errror message:

    Error creating an image of drive D:, rc = 112

    ZTI ERROR - Non-zero return code by ZTIBackup, rc = 112

    litetouch deployment failed, return Code = -2147467259 0x80004005

    Kinda looks like this only it is rc = 112

     Error Message

    I can see it starting to create the .Wim File on the server, in fact it gets over 2 gigs into the process and then dies.  MDT will deploy 1607 fine, as I said it just recently started. Ideas?

    Thursday, November 10, 2016 2:00 AM

Answers

  • Maybe it's a space issue. Where is the backup being saved? Does that location have enough space?

    If this post is helpful please vote it as Helpful or click Mark for answer.

    • Marked as answer by usgrcm Friday, November 11, 2016 1:28 PM
    Thursday, November 10, 2016 3:36 PM

All replies

  • Maybe it's a space issue. Where is the backup being saved? Does that location have enough space?

    If this post is helpful please vote it as Helpful or click Mark for answer.

    • Marked as answer by usgrcm Friday, November 11, 2016 1:28 PM
    Thursday, November 10, 2016 3:36 PM
  • That was the issue, I dumped  about 40 Gigs and it worked.  Thanks

    Friday, November 11, 2016 1:29 PM