none
SCDPM - prescript RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I'm trying to do a backup using the folliwing script:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <ScriptConfiguration xmlns:xsi=http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance” xmlns:xsd=http://www.w3.org/2001/XMLSchema xmlns="http://schemas.microsoft.com/2003/dls/ScriptingConfig.xsd">
    <DatasourceScriptConfig DataSourceName="C:">
    <PreBackupScript>c:\scripts\stop_spooler.cmd</PreBackupScript>
    <PreBackupCommandLine></PreBackupCommandLine>
    <PostBackupScript>c:\scripts\start_spooler.cmd</PostBackupScript >
    <PostBackupCommandLine></PostBackupCommandLine>
    <TimeOut>90</TimeOut>
    </DatasourceScriptConfig>
    </ScriptConfiguration>

    However, I received this message when I try to run the recovery point:

     

    The configuration of the pre-backup script or the post-backup script XML for Volume C:\ is incorrect. (ID 30193 Details: Internal error code: 0x809909F4)

    I don't know what can I do..I tried different ways, but doesn't work..

    someone can help me ?

    Regards,

     

     


    Nadim
    Monday, September 13, 2010 5:24 PM

Answers

  • Hey,

    Could you try the script like this:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

    <ScriptConfiguration xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns="http://schemas.microsoft.com/2003/dls/ScriptingConfig.xsd">

    <DatasourceScriptConfig DataSourceName="D:">

    <PreBackupScript>C:\scripts\stop_spooler.cmd</PreBackupScript>

    <PostBackupScript>C:\scripts\start_spooler.cmd</PostBackupScript>

    <TimeOut>90 </DatasourceScriptConfig>

    </ScriptConfiguration>

    Cheers,

    Mike Resseler


    Visit System Center User Group Belgium @ http://scug.be and http://scug.be/blogs/scdpm
    Tuesday, September 14, 2010 6:52 AM
    Moderator

All replies

  • Hey,

    Could you try the script like this:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

    <ScriptConfiguration xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns="http://schemas.microsoft.com/2003/dls/ScriptingConfig.xsd">

    <DatasourceScriptConfig DataSourceName="D:">

    <PreBackupScript>C:\scripts\stop_spooler.cmd</PreBackupScript>

    <PostBackupScript>C:\scripts\start_spooler.cmd</PostBackupScript>

    <TimeOut>90 </DatasourceScriptConfig>

    </ScriptConfiguration>

    Cheers,

    Mike Resseler


    Visit System Center User Group Belgium @ http://scug.be and http://scug.be/blogs/scdpm
    Tuesday, September 14, 2010 6:52 AM
    Moderator
  • Hi Mike

    Thank you for your help.

    I 'll try again and I'll post the result.

     

    Regards,


    Nadim
    Tuesday, September 21, 2010 12:42 PM
  • and? its working now?
    Monday, January 10, 2011 9:41 AM