locked
cannot open google.de / google.com on terminalserver RRS feed

  • Question

  • Hello, 

    do you have a Idea why this happens?

    Problem:  we have 2x Win2016 WTS in a Farm with one Broker. We updated only one Server with Windows Updates.

    Since then:   www.google.de and www.google.com  shows   canot load page

    already done troubleshouting:
    - IE Version are now similar
    - google.pl  und google.at are working
    -google.de / com  works via IE private Modus
    -Ping is possible
    -no change when trying via IP
    -
    Watchguard has now http/https  Webfilter 
    -we have no complicated IE Security Setup / GPO...
    -Firefox is working with that pages,  EDGE not installed
    -Reboot of WTS
    -Google Page is working on other PCs within the network
    -we have no entries in hosts file or in local DNS Server...

    Thx in advance!


    Thursday, July 26, 2018 11:01 AM

All replies

  • Hi,

    try turning on your proxy settings or comparing the Network settings (primary dns server) of working and non-working machines.

    Regards.


    Rob^_^

    Monday, July 30, 2018 2:15 AM
  • I have the same problem with 2 terminal servers 2016, the only thing that seems to help is clearing the internet cache. but if you logon to the other server the problem is back...

    did you find any solution?

    Wednesday, August 29, 2018 8:57 AM
  • Hey, 

    not realy - only workarounds...like firefox or adding -private parameter in IE icon


    Wednesday, August 29, 2018 5:11 PM
  • -private parameter in IE Icon.... InPrivate mode does not use browser extensions, site cookies or web history.

    try deleting the cache (check history and cookies when prompted)

    to start IE in noAddons mode for testing. Start>run>iexplore.exe -extoff "url"


    Rob^_^

    Thursday, August 30, 2018 2:57 AM