none
Getting error while publishing the new Plan in Project server 2013 RRS feed

  • Question

  • Dear Team , 

    Please help me below error

    • Queue:
      • GeneralQueueJobFailed (26000) - CreateWssSite.CreateWssSiteMessage. Details: id='26000' name='GeneralQueueJobFailed' uid='ba6a6244-4d50-e311-bf14-ac162d773454' JobUID='5151573c-4d50-e311-bf14-ac162d773454' ComputerName='7717b7cb-9926-477e-9e7a-3d9f072b7c6b' GroupType='CreateWssSite' MessageType='CreateWssSiteMessage' MessageId='1' Stage='' CorrelationUID='ddd5579c-fb3c-70d0-b7c6-b85aaff1162c'. For more details, check the ULS logs on machine 7717b7cb-9926-477e-9e7a-3d9f072b7c6b for entries with JobUID 5151573c-4d50-e311-bf14-ac162d773454

    • I am not able to understand . Please help us as soon as possible. 

    • Regards, 

    • Jitendra Kumar 

    • +91-7483123328

    Monday, November 18, 2013 12:46 PM

All replies

  • Hi,

    the error is due to that Project server is unable to create a project site for your project.

    is your project site template contains any custom code? are you using any modified project site template to be used to crate project site?


    Khurram Jamshed - MBA, PMP, MCTS, MCITP ( Blog, Twitter, Linkedin )
    If you found this post helpful, please “Vote as Helpful”. If it answered your question, please “Mark as Answer”.

    Monday, November 18, 2013 12:57 PM
  • Dear Jamshed, 

    I have the custom template but it was worked  two week before.but currently it is not working , even though default template itself is not working . 

    But it is  working  for different PWA, Successfully publish & creating site for that. 

    Please help me out  about this issue.

    Regards, 

    Jitendra

    Monday, November 18, 2013 1:18 PM
  • Can you set the EPT to use the default "Project Site" template and test a new project?

    Paul


    Paul Mather | Twitter | http://pwmather.wordpress.com | CPS

    Monday, November 18, 2013 1:24 PM
    Moderator
  • Hi , 

    While publish the plan , i am getting the error. I was checked with Default Project site template itself. it is not working , getting the above error. 

    In PWA . click on desired project(Left Site) ->>  can able  see Project Details & Schedule also.But when we click on Project site. I am getting error " Not able to configure the site"

    Actually it was not create the site for the Plan in PWA  using either  PWA or Project professional 2013. 

    Regards,

    Jitendra

    Monday, November 18, 2013 2:38 PM
  • Did you get a solution to this issue?

    Thank,

    Tony

    Monday, June 9, 2014 3:41 PM
  • Hi Tony,

    Did you check for the ULS log error message? It will be more detailed and make your issue easier to resolve.

    Also is it happening with the out-of-the-box project site template or with a custom template? If it is a custom template, what kind of customizations did you do (column renaming...)?


    Hope this helps,


    Guillaume Rouyre, MBA, MCP, MCTS |

    Monday, June 9, 2014 4:07 PM
    Moderator
  • I am facing the same problem. were you able to fix it?
    Wednesday, September 7, 2016 10:32 PM
  • Hi,Jitendra. 

    Have you succeeded in resolving this difficulty?

    Our team also has the same problem, look forward to your reply.

    thank you.

    Tuesday, November 1, 2016 5:17 AM
  • Are you able to publish if you change the name of the site and don't use the default?
    Monday, June 12, 2017 8:37 AM