locked
Room name getting disappeared while creating a meeting request.. RRS feed

  • Question

  • Hi , While creating a new meeting in outlook and selecting the conference room , after few seconds the room name getting disappeared only for one particular room , please help to fix this . thanks 

    NOTE: While doing the same in OWA everything works normal.

    Monday, July 16, 2012 8:54 AM

Answers

  • Hi , While creating a new meeting in outlook and selecting the conference room , after few seconds the room name getting disappeared only for one particular room , please help to fix this . thanks 

    NOTE: While doing the same in OWA everything works normal.

    What does it mean by disappears? The room name is blank or the location is empty?

    Run Outlook in Safe mode and remove all addins to see if this works.

    Also verify the properties of the specific room maibox to see if there is any difference. Hope it is helpful.


    Fiona Liao

    TechNet Community Support

    • Marked as answer by Jugalkumar Friday, July 20, 2012 3:50 PM
    Tuesday, July 17, 2012 5:48 AM
  • Thanks finoa actually Addins was the culprit.. after disabling the Addin's it's fixed. Thanks 
    • Marked as answer by Fiona_Liao Monday, July 23, 2012 2:12 AM
    Friday, July 20, 2012 3:50 PM

All replies

  • Does it happen for all users?

    Tried different PC's?

    New profiles?

    MAPI profiles?

    new mailbox and tested>

    online mode v cache mode test?


    Sukh

    Monday, July 16, 2012 8:58 AM
  • Hi , While creating a new meeting in outlook and selecting the conference room , after few seconds the room name getting disappeared only for one particular room , please help to fix this . thanks 

    NOTE: While doing the same in OWA everything works normal.

    What does it mean by disappears? The room name is blank or the location is empty?

    Run Outlook in Safe mode and remove all addins to see if this works.

    Also verify the properties of the specific room maibox to see if there is any difference. Hope it is helpful.


    Fiona Liao

    TechNet Community Support

    • Marked as answer by Jugalkumar Friday, July 20, 2012 3:50 PM
    Tuesday, July 17, 2012 5:48 AM
  • Thanks finoa actually Addins was the culprit.. after disabling the Addin's it's fixed. Thanks 
    • Marked as answer by Fiona_Liao Monday, July 23, 2012 2:12 AM
    Friday, July 20, 2012 3:50 PM
  • Thanks for the confirmation, which will be helpful for others who encounter the similar issue.

    Have a nice day :)


    Fiona Liao

    TechNet Community Support

    Monday, July 23, 2012 2:13 AM