locked
no sound from speakers RRS feed

  • Question

  •  

    my client have no sound from speakers Vista HP

     

    this is a new PC /new install

     

    headphones work okay

     

    onboard sound - realtec

     

    all mgmt views show sound as "working"

     

    no problems in device mgr

     

    sound is not muted

     

    in the correct port

     

    I am baffled. But I see many google posts with this issue.

     

    any ideas?

     

     

    Friday, February 1, 2008 3:09 PM

Answers

  • If the headphones work, so should the speaker, unless these are broken.

    I suppose you connect the speakers to the PC and the headphones to the Speakers?

    If so, try other speakers first, and try to connect the headphones directly to see the difference.

    I doubt Vista has anything to do with that.

    Saturday, February 2, 2008 12:08 PM

All replies

  • If the headphones work, so should the speaker, unless these are broken.

    I suppose you connect the speakers to the PC and the headphones to the Speakers?

    If so, try other speakers first, and try to connect the headphones directly to see the difference.

    I doubt Vista has anything to do with that.

    Saturday, February 2, 2008 12:08 PM
  • Hello wazme,

     

    Thank you for posting!

     

    Please try Marc’s troubleshooting suggestions which I also agree with.

     

    Besides, please let me know the model of your computer, I will perform a search to see if it is a known issue. Thanks!

     

    Regards,

    Lionel Chen

    Microsoft Online Community Support

    Tuesday, February 5, 2008 6:13 AM
  • I just installed new speakers on my asus computer and am not getting any sound
    Sunday, November 26, 2017 4:50 PM