none
Workflow error in project server RRS feed

  • Question

  • Hi,

     I have created stages in project server and trying to create workflow using sharepoint designer if i click on check error its showing no errors found,but if i am trying to publish the workflow its showing an error "Errors were found when compiling the workflow.the workflow files were saved but cannot be run" i am trying to delete that site workflow but unable to delete the workflow also,kindly help me. waiting for response

    Thanks&Regards,

    Harini


    • Edited by Harini p Wednesday, January 22, 2014 11:35 AM
    Wednesday, January 22, 2014 11:33 AM

All replies


  • Make sure you're opening the SharePoint Designer with your account (Not via "Run as Administrator").

    did you make sure to verify "Ensure the checkbox for Create App Management Service Application Proxy and add it to the default proxy group" is checked during configuration?

    You should also try to configure service application associations, but I don't know if the app management proxy will appear given your error. But you should try. I also documented these instructions: 

    Open SharePoint 2013 Central Administration.

    In the left navigation bar, select Application Management.

    In the Service Applications section, choose Configure service application associations.

    In the Application Proxy Group column, select default (it is a link).

    In the Configure Service Application Associations window, ensure each connection is selected. Select OK.

    I hope that works.

    http://sp2013.pro/2013/04/solution-errors-were-found-when-compiling-the-workflow-the-workflow-files-were-saved-but-cannot-be-run-cannot-set-unknown-member/

    http://wp.ahcheng.com/2013/03/23/error-were-found-when-compiling-the-workflow-the-workflow-files-were-saved-but-cannot-be-run/


    kirtesh

    Wednesday, January 22, 2014 11:44 AM
  • As u have told everything has been configured but still its not working.Just look it into the below screenshot in 6666 port i am trying to create workflow


    • Edited by Harini p Wednesday, January 22, 2014 12:05 PM
    Wednesday, January 22, 2014 12:01 PM
  • When Error window comes please click on advanced and paste the entire text available in the pane ,so that we can see the root cause of the error then we will try to help you. 


    kirtesh

    Wednesday, January 22, 2014 1:04 PM
  • Thanks for ur response kirteshiw. here is the screenshot of the error.

    Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel. ---> System.Security.Authentication.AuthenticationException: The remote certificate is invalid according to the validation procedure.

    Thursday, January 23, 2014 9:57 AM
  • something wrong with your SSL certificate or its settings

    import the certificate to the Certificate store of the crawler and in SharePoint Cert Store [Central Admin > Security > Manage Trust] upload the root certificate of the repository

    If it is not solving issue 

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/564c8110-8fe4-4a4d-847e-9d3624127693/can-not-publish-a-workflow-sharepoint-designer-2013

    http://blogs.technet.com/b/sharepointdevelopersupport/archive/2013/06/13/could-not-establish-trust-relationship-for-ssl-tls-secure-channel.aspx 

    these blog will help you to resolve the issue


    kirtesh

    Thursday, January 23, 2014 10:03 AM