locked
SAP crystal report not working in Windows 10 RRS feed

  • Question

  • Hi all,

        I am using Visual studio 2012 with SAP crystal report 13. Previous I was using windows 8 and was not any problem. but after upgrade  windows 10 Crystal report not working/showing when run project. 

     


    Wednesday, August 5, 2015 11:27 AM

Answers

  • hi every one , SAP crystal report is working on windows 10. please use below steps

    >> go to  aspnet_client

    >>remane folder ''4_0_30319" to "4_6_79" 

    it will work 100%

    thanks

    Friday, August 21, 2015 5:57 AM

All replies

  • Have you tried running in compatibility mode?

    S.Sengupta, Windows Experience MVP

    Wednesday, August 5, 2015 12:11 PM
  • Hi,

    This can be compatibility problem, however, it would be better to post this question at Visual Studio forum for further assistance:

    https://social.msdn.microsoft.com/forums/vstudio/en-us/home?category=visualstudio%2cvslanguages%2cvstfs%2cnetdevelopment%2cvsarch


    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Thursday, August 6, 2015 5:13 AM
  • Hi Sen,

    I have the same issue. Cr worked fine in windows 8 but not loading in windows 10 after upgrade. YOu mentioned about the compatibility mode. COuld you please guide me running in compatibility mode.

    Thursday, August 6, 2015 11:48 AM
  • yes. but no result
    • Proposed as answer by MonjurulRana Tuesday, August 11, 2015 3:22 AM
    • Unproposed as answer by MonjurulRana Tuesday, August 11, 2015 3:22 AM
    Friday, August 7, 2015 5:15 AM
  • I have same issue,

    I am using Visual studio 2012/2013 with SAP crystal report 13 SP14 (CRforVS_13_0_14). Previous I was using windows 7 and windows 8 and was not any problem. but after upgrade to  windows 10, Crystal report not working/showing when run project. Please let me know if you could solve this issue.

    Sunday, August 9, 2015 5:51 AM
  • hi every one , SAP crystal report is working on windows 10. please use below steps

    >> go to  aspnet_client

    >>remane folder ''4_0_30319" to "4_6_79" 

    it will work 100%

    thanks

    • Proposed as answer by Soner KOYLU Wednesday, September 9, 2015 9:44 AM
    Friday, August 21, 2015 5:57 AM
  • hi every one , SAP crystal report is working on windows 10. please use below steps

    >> go to  aspnet_client

    >>remane folder ''4_0_30319" to "4_6_79" 

    it will work 100%

    thanks

    Friday, August 21, 2015 5:57 AM
  • hi every one , SAP crystal report is working on windows 10. please use below steps

    >> go to  aspnet_client

    >>remane folder ''4_0_30319" to "4_6_79" 

    it will work 100%

    thanks

    Friday, August 21, 2015 5:58 AM
  • hi every one , SAP crystal report is working on windows 10. please use below steps

    >> go to  aspnet_client

    >>remane folder ''4_0_30319" to "4_6_79" 

    it will work 100%

    thanks

    Friday, August 21, 2015 5:58 AM
  • Very good. 
    Really. This solved the problem. Thanks.
    Tuesday, August 25, 2015 12:39 PM
  • I have changes but no result.
    Sunday, August 30, 2015 8:17 AM
  • It didn't work for me at all.
    Wednesday, September 2, 2015 11:04 AM
  • Thanks for this ZakirKhan.

    Mail Blog Web Site

    Wednesday, September 9, 2015 9:45 AM
  • Thanks for help.It's worked 100%
    Thursday, September 10, 2015 8:16 AM
  • Crystal report run time error is working for me on windows 10. All you need do is, run 32bits not 64bits. the program file (X86) in windows 8 and 10 will accept the 32bits.

    Best of luck

    Thursday, February 18, 2016 3:20 PM
  • Crystal report run time error is working for me on windows 10. All you need do is, run 32bits not 64bits. the program file (X86) in windows 8 and 10 will accept the 32bits.

    Best of luck

    Thursday, February 18, 2016 3:25 PM
  • I use SAP crystal report for visual 2010 ,  asp_client name folder is 2_0_50727,  what is new name for folder?

    thanks

     
    Thursday, June 30, 2016 5:34 AM
  • Dear Kate

    I have renamed the folder but no result .

    Blank page displayed.

    Please give detailed step.

    Saturday, October 8, 2016 3:14 PM
  • We are not using  visual  studio, just crystal server upgrade from 8 to 13 and our reports  fail.  Will this rename still work?
    Saturday, January 7, 2017 6:03 AM
  • How to rename aspnet_client, is there any instructions
    Tuesday, August 22, 2017 1:24 PM
  • How did you renamed the folder, could you send the instructions
    Tuesday, August 22, 2017 1:25 PM
  • A similar solution worked for me. I had to rename the 4_0_30319 folder to 4_7_2110

    from "\aspnet_client\system_web\4_0_30319" to "\aspnet_client\system_web\4_7_2110"

    I found out the correct folder name by going to developer tools in the browser (hit F12 in Chrome) and I could see that Crystal was looking for the files in folder 4_7_2110.

    Tuesday, September 19, 2017 4:10 PM