none
problem connecting Office 2007 with Microsoft exchange RRS feed

  • Question

  • My 2007 outlook has been fine for 3 years then all of sudden, stopped connecting to my works Exchange server. I have deleted account, created new, updated service packs, done repairs, 

    Outlook does work with my private email account just not the work email. 

    I can log onto OWA so it's not a password/server issue. The error messages are Can not connect to outlook. Need to be online". I suspect it may be issue with my home wireless, not recognizing the connection due to new security certificates issued by my office over weekend. I ran Event Log  and this is what came up/errors: 

    Automatic certificate enrollment for \stacy.rogers failed to contact the active directory (0x8007054b).  The specified domain either does not exist or could not be contacted.

      Enrollment will not be performed.

    The store C:\Documents and Settings\stacy.rogers\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Personal Folders(1).pst has detected a catalog checkpoint.

    THe domain does exist (hence why i can get on thru OWA) I've rebooted my modem, still doesnt work. Any ideas? 

    Thursday, August 9, 2012 5:30 PM

All replies

  • On Thu, 9 Aug 2012 17:30:01 +0000, Stacy Rogers wrote:
     
    >
    >
    >My 2007 outlook has been fine for 3 years then all of sudden, stopped connecting to my works Exchange server. I have deleted account, created new, updated service packs, done repairs,
    >
    >Outlook does work with my private email account just not the work email.
    >
    >I can log onto OWA so it's not a password/server issue. The error messages are Can not connect to outlook. Need to be online". I suspect it may be issue with my home wireless, not recognizing the connection due to new security certificates issued by my office over weekend. I ran Event Log and this is what came up/errors:
    >
    >Automatic certificate enrollment for \stacy.rogers failed to contact the active directory (0x8007054b). The specified domain either does not exist or could not be contacted.
    >
    > Enrollment will not be performed.
     
    That doesn't look like an Exchange problem.
     
    [ snip ]
     
    >THe domain does exist (hence why i can get on thru OWA) I've rebooted my modem, still doesnt work. Any ideas?
     
    Connect to your work network using a VPN and see if your enrollment
    works.
     
    ---
    Rich Matheisen
    MCSE+I, Exchange MVP
     

    --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP
    Thursday, August 9, 2012 10:04 PM