locked
"sstd:" missing from autlook anywhere autodiscovery RRS feed

  • Question

  • Connect to microsoft exchange over http is autoenabled in outlook. But  "connecting to proxy, based on the name in certificate" is displayed mail.mydomain.com instead "sstd:mail.mydomain.com". How to tell him to return "SSTD:" before the server name ?

    Be real

    Tuesday, July 24, 2012 3:23 PM

Answers

  • Hi,
    You caused that problem when you hardcoded the Outlookprovider and left msstd: out.

    (Yes, I read your other thread)


    Btw, Why did you hardcode EXPR.
    Don't you have mail.mydomain.com as the first SAN Name in your certificate? If not, then I can understand why. You really should at least remove the hardcoded EXCH.


    Martina Miskovic

    • Marked as answer by Voffka_UA Wednesday, July 25, 2012 7:23 AM
    Tuesday, July 24, 2012 3:38 PM

All replies

  • Hi,
    You caused that problem when you hardcoded the Outlookprovider and left msstd: out.

    (Yes, I read your other thread)


    Btw, Why did you hardcode EXPR.
    Don't you have mail.mydomain.com as the first SAN Name in your certificate? If not, then I can understand why. You really should at least remove the hardcoded EXCH.


    Martina Miskovic

    • Marked as answer by Voffka_UA Wednesday, July 25, 2012 7:23 AM
    Tuesday, July 24, 2012 3:38 PM
  • i just hardcoded msstd:mail.mydomain.com  and it resolves my problem. Tnx for pointing me to the right way !

    Be real

    Wednesday, July 25, 2012 7:23 AM