locked
Error when accessing SharePoint Site RRS feed

  • Question

  • HI All

    I am getting following error when i accessing my sharepoint site.

    Please Guide how to resolve this problem.

    Logging Correlation Data 

    Leaving Monitored Scope (GetWebPartPageContent).

    Leaving Monitored Scope (GetFileAndMetaInfo).

    Leaving Monitored Scope (PostResolveRequestCacheHandler)

    Leaving Monitored Scope (PostResolveRequestCacheHandler).


    Leaving Monitored Scope (Add WebParts).

    List does not exist.  The page you selected contains a list that does not exist.  It may have been deleted by another user.

    System.Threading.ThreadAbortException: Thread was being aborted.

    Unable to execute query: Error 0x80131530

    Unknown SPRequest error occurred.

    Leaving Monitored Scope (EnsureListItemsData)

    System.Web.HttpException: Request timed out. 

    Saturday, January 4, 2014 4:47 PM

Answers

  • is it publishing site or publishing feature turned on? if yes, then try to turn off and on of publishing features.

    Please remember to mark your question as answered &Vote helpful,if this solves/helps your problem. ****************************************************************************************** Thanks -WS MCITP(SharePoint 2010, 2013) Blog: http://wscheema.com/blog

    • Marked as answer by Dillibabub Sunday, January 5, 2014 4:58 AM
    Sunday, January 5, 2014 4:29 AM

All replies

  • Can you please provide more information? Is this a new site that you just created using out of the box SharePoint 2007 site template? Did you do any customization? Did you upgrade this site in anyway etc.. provide as much information you can.

    If this is new site that you just created check your Alternate Access Mapping setting and see if it is configured correctly.


    Amit


    • Edited by Amit V Saturday, January 4, 2014 7:34 PM
    Saturday, January 4, 2014 7:34 PM
  • Hi Amit

    I Created this site from content DB in SharePoint 2010 version.This site contains some site definition.

    Sunday, January 5, 2014 3:26 AM
  • Is this your custom site definition? If thats the case make sure all your list references are correct. Make sure if there are any custom list definition feature reference they exist. Si if I understand correctly, this is SharePoint 2010 environment that you created from scratch? No upgrade from MOSS 2007 involved?

    Amit

    Sunday, January 5, 2014 3:36 AM
  • Yes its custom site definition and its does not have any custom list definition.It is purely based on sharepoint 2010.No Upgrade from MOSS 2007.
    Sunday, January 5, 2014 3:43 AM
  • is it publishing site or publishing feature turned on? if yes, then try to turn off and on of publishing features.

    Please remember to mark your question as answered &Vote helpful,if this solves/helps your problem. ****************************************************************************************** Thanks -WS MCITP(SharePoint 2010, 2013) Blog: http://wscheema.com/blog

    • Marked as answer by Dillibabub Sunday, January 5, 2014 4:58 AM
    Sunday, January 5, 2014 4:29 AM
  • thanks waqas now its working fine
    Sunday, January 5, 2014 5:00 AM
  • Hi Waqas,

    I am seeing the below error message in the ULS logs while accessing some set of items in the list. 

    Unable to execute query: Error 0x80131530

    Unknown SPRequest error occurred. More information: 0x80131530

    System.Web.HttpException: Request timed out.

    This list has 202 items in total with 45 columns in total (includes 5 lookup columns, 3 append history columns). 

    Items which has more than 20 versions is not loading.

    In the same site, there is another list of the same template with 2009 items and some items with more than 80 versions works fine.

    Please let me know if you have any suggestion to fix this.

    Tuesday, March 10, 2015 6:48 PM