locked
WebPart issue RRS feed

  • Question

  • Ok I have seen a lot of people having issues with the web part for Performance Point.   I  an issue that the How do I deploy the Monitoring web part on a separate SharePoint Web Application on the same SharePoint Web Server does not fix my problem.

    I can deploy a dashboard from Dashboard Deisgner and render the dashboard in SharePoint no problem.  If I use the PerformancePoint Dashboard Item within SharePoint and select the dashboard and then the dashboard item I get an unexpected error has occured.  

    What is crazy is I have a team site 3 sites below the main portal page and the dashboard item works.  I have made sure everthing from the web link below was done.   I have also redeployed the solution check the web.config.  The subsite is not a different site collection it is just a subsite. 

    I know the dashboard items work but not on all the sites.  Why? I have to use the web part page maintenance page to remove the item.   Looking in the ULS logs I don't see any errors



    http://blogs.msdn.com/performancepoint/archive/2007/11/12/how-do-i-deploy-the-monitoring-web-part-on-a-separate-sharepoint-web-application-on-the-same-sharepoint-web-server.aspx
    Thursday, December 11, 2008 9:31 PM

Answers

  • I think I figured it out but I don't know what it is.  I think it is the Default.Master page.   What could it be?
    • Marked as answer by AseemN Tuesday, January 13, 2009 6:53 PM
    Thursday, December 11, 2008 9:48 PM