none
Cannot create a system semaphore RRS feed

  • Question

  • I am installing a firmware update to a system through a batch file, and the update installs successfully.

    The application log indicates that it installed without issue. But the deployment reports 'Action Failed' Cannot create a system semaphore. 

    Why is the deployment status different? Any ideas?



    Ash422

    Monday, November 11, 2019 5:06 PM

All replies

  • Hi,

    Did you create a detection method for the application? The detection method can indicates the presence of the deployment type.

    For more details:
    https://docs.microsoft.com/en-us/configmgr/apps/deploy-use/create-applications#bkmk_dt-detect

    Regards,
    Allen

    Please remember to mark the replies as answers if they help.

    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, November 12, 2019 2:22 AM
  • > through a batch file

    What exactly does this mean? Did you use a package, an application, a Run Script, something else?


    Jason | https://home.configmgrftw.com | @jasonsandys

    Wednesday, November 13, 2019 3:32 AM
  • Hi,

    It seems there is no update for a couple of days. May we know the current status of the problem? Is there any other assistance we can provide?

    Regards,
    Allen

    Please remember to mark the replies as answers if they help.

    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, November 18, 2019 1:22 AM