locked
Win7 64bit vs. usb bluetooth ERROR :( RRS feed

 • Question

 • Szevasztok!

  Két napja vettem egy usb bluetooth-t, a pc-m meg mobilom közti ügyködésre. Nem tudom feltelepíteni sehogy. Már vagy 8 munkaórám ráment és az ötleteimből is kifogytam, minden segítséget megköszönnék!

  Az eszköz egy (könig electronic) usb bluetooth dongle, class I, v2.1 + edr. Mellékelték hozzá CD-n a legujabb Broadcom drivert (ez van fent neten is, egy db 3.5MB exe fájl). A PC-m meg egy C2D/4GB/Gigabyte lap stb, Windows 7 64bit Ultimate. Semmi gond nincs vele. Egyébként egy másik partición van egy szinte szűz XP-m backup rendszernek, kínomban feltelepítettem arra is, pikk-pakk mint a mesében semmi para nem volt. A Bluetooth csomagolásán olvasható ez is: "Support Windows 98/98SE/ME/2000/Vista/7." Pont ez. Az XP nem :). És ez most 32 vagy 64bit-re érthetik?!

  A hiba: Driver indit, szerzi elfogad, bluetooth keres, szól hogy dugd be, bedugom, villog, megtalálja, és: "Could not start Microsoft Bluetooth stack. Please reboot your comp...". Ennél tovább nem jutottam. Csatlakoztatáskor a jobb alsó sarokban jön a buborék is hogy uj eszköz, és a driver telepítéssel párhuzamosan feljött a windows update is ezzel: "Broadcom - Bus Controllers and Ports - Broadcom 2046 Bluetooth 2.1+EDR USB Dongle with First Connect". Egyébként egy naprakész frissített windows. De ezt nem tudta telepíteni: "Telepítés állapota: Sikertelen
  A hiba részletei: Kód: 800F0217 / 80070103". Bújtam utána a netet, külföldi fórumokat meg mindent amit tudtam de semmi. Egyébként2: a windows buboréküzenetes driver telepítést 3eszközt talál (eszközkezelőben 2db usb human interface - ezeket látszólag telepíti és egy 3.:"BCM92046DG-CL1ROM") - néven amit nem telepít. Sárga felkiáltójeles. Illesztő progi aut. frissítésekor azt mondja már telepítettem a legjobb illesztő programot: "Broadcom - Bus Controllers and Ports - Broadcom 2046 Bluetooth 2.1+EDR USB Dongle with First Connect" - naprakész. Manuális megdáskor (exe-ből kicsomagolt Bcbtums-Win7x64-brcm.inf) meg problémát észlel, telep. közben hiba történt, "..az eszköz illesztőprog telepjében hiányzik egy bejegyzés, ennek oka lehet egy INF a win95höz..." áhhh.

  Volt Nod32-m, leszedtem. Hozzászólásaitokat előre is köszönöm / gábor.

  Thursday, January 20, 2011 6:38 PM

All replies