none
Can't get a ZTI of sysprep and capture going on a Windows 2012 R2 Core RRS feed

  • Question

  • I need a second set of eyes on this deployment because I've burn too much time attempting to get this working. I'm trying to get the command line correct for task-017 which is sysprep and capture for Windows 2012 R2 Core. If I test it on a non-core 2012 R2 I instantly jump into the task sequences but Core blows up with Failure 5206 - which translates into I'm missing an option so fire up msht.exe which doesn't exist and it bails.

    The command line: cscript \\server\deployment$\Scripts\LiteTouch.wsf /TaskSequenceID:Task-017 /SkipTaskSequence:Yes /SkipSummary:Yes /SkipFinalSummary:Yes /SkipLocaleSelection:Yes /skipSummary:yes /rulesfile:CustomSettings.ini /skipTimeZone:Yes /SkipBDDWelcome:Yes

    CustomSettings.ini (removed all other task settings):

    [Settings]
    Priority=WizardMode, Model, ByVMType, TaskSequenceID, Default

    [IT] 
    WizardSelectionProfile=ITDepartment
    AdminPassword=pass

    [Dev]
    WizardSelectionProfile=Development
    AdminPassword=pass

    [Restart] 
    WizardSelectionProfile=Restart

    [Surface Pro 3]
    XResolution=2160
    YResolution=1440

    [ByVMType]
    Subsection=IsVM-%ISVM%

    [IsVM-True]
    BitsPerPel=32
    VRefresh=60
    XResolution=1024
    YResolution=768

    [TASK-017]
    SkipTaskSequence=No
    SkipCapture=No
    SkipAdminPassword=Yes
    SkipProductKey=Yes
    SkipAppsOnUpgrade=Yes
    OSInstall=Y
    ComputerBackupLocation=\\server\deployment$\Captures
    DoCapture=Yes
    BackupFile=%OSDComputerName%_#month(date) & "-" & day(date) & "-" & year(date)#.wim
    UserPassword=pass

    KeyboardLocale=en-US
    UILanguage=en-US
    UserLocale=en-US
    SkipTimeZone=Yes
    TimeZoneName=Eastern Standard Time
    SkipLocaleSelection=Yes

    'Define WindowsSource variable so .NetFramework 3.5 can be installed.
    WindowsSource=%DeployRoot%\Operating Systems\Windows 2012 Std. source sxs\sources\sxs


    [Default]
    _SMSTSOrgName= Provisioning in progress...
    OSInstall=YES

    DeployRoot=\\server\Deployment$

    'Default Windows logging location
    SLShare=\\server\Deployment$\Logs
    SLShareDynamicLogging =\\server\Deployment$\Logs\Dynamic

    SkipCapture=YES
    SkipAdminPassword=YES
    SkipAppsOnUpgrade=YES
    SkipPackageDisplay=YES
    SkipProductKey=YES
    SkipComputerBackup=YES
    SkipDomainMembership=YES
    SkipFinalSummary=NO
    SkipComputerName=Yes

    SkipBitLocker=YES
    SkipBDDWelcome=Yes
    BDEInstallSuppress=NO
    BDEDriveLetter=V:
    BDEInstall=TPMPin
    BDEPin=pass
    TpmOwnerPassword=pass

    PrepareWinRE=Yes

    KeyboardLocale=en-US
    UILanguage=en-US
    UserLocale=en-US
    SkipTimeZone=Yes
    TimeZoneName=Eastern Standard Time
    SkipLocaleSelection=Yes

    UserID=mdtuser
    UserDomain=domain
    UserPassword=pass

    JoinDomain=domain
    DomainAdmin=mdtuser
    DomainAdminDomain=domain
    DomainAdminPassword=pass

    WSUSServer=http://WSUS.domain.LOCAL
    EventService=http://server:9800

    Thanks in advance

    Thursday, November 3, 2016 2:12 PM