none
google chrome is denying me RRS feed

  • Question

  • I am using my new laptop and downloaded google chrome, even though I have now left the family settings it is saying that I need o request to use google chrome, I then clicked on the send confirmation code and it is saying "something went wrong" because I have no family members on my Microsoft account. please tell me how to get rid of this issue 
    Monday, December 25, 2017 12:21 PM

All replies

  • I have the same problem but on windows 10
    Monday, December 25, 2017 6:23 PM
  • Hi,

    I have test on my machine. I added a child user in my Family and block the website for her. Then remove it from the Family, log on using this Microsoft Account, I still can access the website now.

    Here are something you should pay attention:

    1. Make sure your account has been removed both on site  account.microsoft.com/family and Settings>Accounts>Family.

    Make sure your removal sync to the account.

    2.Then log on with the Microsoft Account.


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, December 26, 2017 10:29 AM
  • Hi,

    If you have further problems , feel free to contact me.


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, December 27, 2017 9:56 AM
  • Hi,

    Any updates?


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Friday, December 29, 2017 1:57 AM