none
Attaching content database and exporting the site RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I have a content database to a sql server which is used by sharepoint 2010.

    using the central administratoion I am able to browse the sites and export the sites.

    But I worte a program to use the sharepoint APIs to do the same but I get the following error. i am filling the settings structure and calling export.run.

    The url I am sending isfor the export

    http://vinay10:2434/sites/99156/test112/111

    vinay10:2434 is the central admin webapp.

    And using the central admin too it shows similar values --- http://vinay10:2434/sites/99156 is the site collection

    sites/99156/test112/111 is the site.

    I attached the content database also before calling export.run. But I get the following error. Can any one tell me what I am missing

    System.IO.FileNotFoundException: sites/99156/temp2/whatsup
       at Microsoft.SharePoint.Administration.SPUnattachedDatabaseUtility.LookupIdContentDatabase(SPContentDatabase database, String serverRelativeUrl)
       at Microsoft.SharePoint.SPSite..ctor(SPContentDatabase contentDatabase, Uri requestUri, Boolean isHostHeader)
       at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPExport.InitializeExport()

    Saturday, August 4, 2012 1:29 AM

All replies

  • This won't necessarily solve your problem, but why do you have site collections defined in the Central Administration web application?

    Jason Warren
    Infrastructure Architect

    Tuesday, August 28, 2012 11:58 PM
  • Hi All,

    I have a content database to a sql server which is used by sharepoint 2010.

    using the central administratoion I am able to browse the sites and export the sites.

    But I worte a program to use the sharepoint APIs to do the same but I get the following error. i am filling the settings structure and calling export.run.

    The url I am sending isfor the export

    http://vinay10:2434/sites/99156/test112/111

    vinay10:2434 is the central admin webapp.

    And using the central admin too it shows similar values --- http://vinay10:2434/sites/99156 is the site collection

    sites/99156/test112/111 is the site.

    I attached the content database also before calling export.run. But I get the following error. Can any one tell me what I am missing

    System.IO.FileNotFoundException: sites/99156/temp2/whatsup
       at Microsoft.SharePoint.Administration.SPUnattachedDatabaseUtility.LookupIdContentDatabase(SPContentDatabase database, String serverRelativeUrl)
       at Microsoft.SharePoint.SPSite..ctor(SPContentDatabase contentDatabase, Uri requestUri, Boolean isHostHeader)
       at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPExport.InitializeExport()

    This question does not seem related to DPM and SharePoint. You may want to re-post this question in the SharePoint forums. 

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/sharepoint2010general/threads


    My Blog | www.buchatech.com | www.dpm2010.com
    If you found this post helpful, please give it a "Helpful" vote. If it answered your question, remember to mark it as an "Answer". This posting is provided "AS IS" with no warranties and confers no rights! Always test ANY suggestion in a test environment before implementing!

    Monday, September 10, 2012 4:53 AM
    Moderator