locked
Deployment stops after reboot RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have a task sequence deploying Windows 7 and some applications. Everything has worked fine, but now, the deployment stops after the reboot after the os install. My applications don't get installed. I have already created a completely new image and task sequence but it still doesn't work.

    Here is the end of the smsts.log file:

    <![LOG[!--------------------------------------------------------------------------------------------!]LOG]!><time="12:20:55.218+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="instruction.cxx:2957">
    <![LOG[Expand a string: WinPEandFullOS]LOG]!><time="12:20:55.218+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="0" thread="1532" file="executionenv.cxx:782">
    <![LOG[Executing command line: smsboot.exe /target:WinPE]LOG]!><time="12:20:55.234+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="commandline.cpp:805">
    <![LOG[========================= [ smsboot.exe ] =========================]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="Reboot" context="" type="1" thread="1156" file="rebootcomputer.cpp:184">
    <![LOG[Command line: '"smsboot.exe" /target:WinPE']LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="Reboot" context="" type="0" thread="1156" file="rebootcomputer.cpp:186">
    <![LOG[SMSTSRebootDelay=30]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="Reboot" context="" type="1" thread="1156" file="rebootcomputer.cpp:122">
    <![LOG[SMSTSRebootMessage=Initiating system reboot]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="Reboot" context="" type="1" thread="1156" file="rebootcomputer.cpp:122">
    <![LOG[SMSTSRebootRequested=WinPE]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="Reboot" context="" type="1" thread="1156" file="rebootcomputer.cpp:122">
    <![LOG[Process completed with exit code 0]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="commandline.cpp:1102">
    <![LOG[!--------------------------------------------------------------------------------------------!]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="instruction.cxx:3010">
    <![LOG[Successfully complete the action (Restart computer) with the exit win32 code 0]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="instruction.cxx:3036">
    <![LOG[Sending status message . . .]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="utility.cxx:292">
    <![LOG[Executing in non SMS standalone mode. Ignoring send a task execution status message request]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="utility.cxx:302">
    <![LOG[Set a global environment variable _SMSTSLastActionRetCode=0]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="0" thread="1532" file="executionenv.cxx:668">
    <![LOG[Set a global environment variable _SMSTSLastActionSucceeded=true]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="0" thread="1532" file="executionenv.cxx:668">
    <![LOG[Expand a string: %_SMSTSMDataPath%\Logs]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="0" thread="1532" file="executionenv.cxx:782">
    <![LOG[Deleting file without retry]LOG]!><time="12:20:55.249+000" date="02-19-2015" component="TSManager" context="" type="1" thread="1532" file="ccmfile.cpp:1015">

    Thank you.

    Thursday, February 19, 2015 11:39 AM

Answers

All replies

  • Hello, sascha_ra.

    Did you not delete accidentally FisrtLogonCommands in Unattend.xml?

    Provide us with your TS.xml and Unattend.xml, please.

    • Edited by fapw Thursday, February 19, 2015 1:18 PM
    Thursday, February 19, 2015 12:57 PM
  • Wait. It worked for some time. You didn't change anything and you were happy deploying it but suddenly it doesn't work anymore? It does an autologon? Does it show the Final Summary Screen? Does the new pc still has the c:\minint-folder?
    • Edited by KZen Muug Thursday, February 19, 2015 1:38 PM add and change text
    Thursday, February 19, 2015 1:05 PM
  • Has AutoLogon been disabled in your environment? This would be a Group Policy setting...
    Thursday, February 19, 2015 4:21 PM
  • Most likely cause is that the image you are deploying was not syspreped correctly.

    GO back to your image and check the c:\windows\system32\sysprep\panther logs and *VERIFY* that sysprep completed successfully.

    Then try deploying the image again to a real machine and verify that the Specialize and OOBE phases are executed correctly in the c:\windows\panther logs.

    IF you are still having problems, please upload your panther logs and BDD.log to a public site like OneDrive and share the link.

    How to find the right MDT log files (bdd.log/smsts.log) to debug problems.

    How to debug problems in Windows Setup (Panther)


    Keith Garner - Principal Consultant [owner] - http://DeploymentLive.com

    Tuesday, February 24, 2015 7:14 AM