locked
Client Manual Installation RRS feed

  • Question

  • Hello everyone

    I'm deploying SCCM 2012 R2 but I got a problem with the manual client installation. The log shows next:

    <![LOG[Sending message header '<Msg SchemaVersion="1.1"><ID>{2BF07A6B-A9EA-48F2-8FD5-BCD34C0566DA}</ID><SourceHost>servername</SourceHost><TargetAddress>mp:[http]MP_LocationManager</TargetAddress><ReplyTo>direct:LAB-EM-S4-SCCM:LS_ReplyLocations</ReplyTo><Priority>3</Priority><Timeout>600</Timeout><ReqVersion>5931</ReqVersion><TargetHost>servername.domain.com</TargetHost><TargetEndpoint>MP_LocationManager</TargetEndpoint><ReplyMode>Sync</ReplyMode><Protocol>http</Protocol><SentTime>2014-02-05T09:22:57Z</SentTime><Body Type="ByteRange" Offset="0" Length="1076"/><Hooks><Hook3 Name="zlib-compress"/></Hooks><Payload Type="inline"/></Msg>']LOG]!><time="10:22:57.010-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="3036" file="siteinfo.cpp:177">
    <![LOG[CCM_POST 'HTTP://servername.domain.com/ccm_system/request']LOG]!><time="10:22:57.010-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="3036" file="httphelper.cpp:807">
    <![LOG[Failed to receive ccm message response. Status code = 404]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="3036" file="httphelper.cpp:1694">
    <![LOG[GetDPLocations failed with error 0x80004005]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="3036" file="siteinfo.cpp:532">
    <![LOG[Failed to get DP locations as the expected version from MP 'servername.domain.com'. Error 0x80004005]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="3036" file="ccmsetup.cpp:11261">
    <![LOG[Failed to find DP locations from MP 'servername.domain.com' with error 0x80004005, status code 404. Check next MP.]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="3036" file="ccmsetup.cpp:11117">
    <![LOG[Only one MP servername.domain.com is specified. Use it.]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="3036" file="ccmsetup.cpp:10080">
    <![LOG[Have already tried all MPs. Couldn't find DP locations.]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="3036" file="ccmsetup.cpp:11146">
    <![LOG[GET 'HTTP://servername.domain.com/CCM_Client/ccmsetup.cab']LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="3036" file="httphelper.cpp:807">
    <![LOG[Failed to successfully complete WinHttp request. (StatusCode at WinHttpQueryHeaders: 404)]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="3036" file="httphelper.cpp:1013">
    <![LOG[DownloadFileByWinHTTP failed with error 0x80004005]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="3036" file="httphelper.cpp:1081">
    <![LOG[A Fallback Status Point has not been specified.  Message with STATEID='308' will not be sent.]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="3036" file="ccmsetup.cpp:9763">
    <![LOG['Configuration Manager Client Retry Task' is scheduled to run at 02/05/2014 03:22:57 PM (local) 02/05/2014 02:22:57 PM (UTC) time with arguments ' "/config:C:\Windows\ccmsetup\MobileClientUnicode.tcf"  /RetryWinTask:2'.]LOG]!><time="10:22:57.041-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="304" file="wintask.cpp:315">
    <![LOG[CcmSetup failed with error code 0x80004005]LOG]!><time="10:22:57.275-60" date="02-05-2014" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="304" file="ccmsetup.cpp:10879">

    I see other people with similar issue but I tried with all of them without results.

    Thank you to all

    Wednesday, February 5, 2014 3:11 PM

Answers

All replies

  • Javier,

    How are your boundaries/boundary groups set up? Does the client fall within the boundary?


    Cheers

    Paul | sccmentor.wordpress.com

    • Marked as answer by Javier Galvez Wednesday, February 5, 2014 6:37 PM
    Wednesday, February 5, 2014 3:22 PM
  • Hello Paul, thanks you for your comment

    I got the SCCM server in one site and the other server it´s in other site in AD with different subnets. Can I configure a Boundary with both subnets?

    Wednesday, February 5, 2014 4:15 PM
  • The better way if your AD site are correctly configured would be to create one boundary per AD site then create boundary group for Content Location and binding boundary to a server or another.
    Wednesday, February 5, 2014 4:34 PM
  • Hello Jeremy

    Thank you, I configure the boundaries but doesn't work :(

    One Bundary per Site and one boundary group with these sites.

    Wednesday, February 5, 2014 4:46 PM
  • Yes or you an add in both AD sites.

    Cheers

    Paul | sccmentor.wordpress.com

    Wednesday, February 5, 2014 5:08 PM
  • I'm trying to install the client in the same SCCM server, but doesn't work, any idea?
    Wednesday, February 5, 2014 5:56 PM
  • SOLVED !!!

    I had the same problem:  http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/296ba167-5add-49d8-9c95-4d9249fba55f/bgbisapimsi-fatal-error-1603?forum=configmanagergeneral

    Wednesday, February 5, 2014 6:37 PM