locked
Vista sp2 nem települ

  Question

 • Megpróbáltam én is feltelepíteni az új szervízcsomagot, de hát nem sikeredett.

  Először, mint automatikus frissítés telepítettem, de nem történt semmi, elkezdte a telepítést, de az első újraindulás után, már nem csinált semmit. Ezért megnéztem, és a telepítési előzmények közt az volt írva, sikeresen feltelepült, de a rendszer tulajdonságainál még mindig az volt írva, hogy csak sp1 van a gépen. Háromszor is megpróbáltam, de mindig ugyanez lett az eredméy.

  Ezért letöltöttem külön a szervízcsomag telepítőjét, és megpróbáltom úgy, hibaüzenetet kaptam miszerint: "A telepítés nem sikerült." 0x800f082f hibakóddal. Utána néztem ennek, és találtam ezt a cikket: http://support.microsoft.com/kb/947366/, feltelepítettem az ott ajánlott "System Update Readiness Tool Windows Vista x64" frissítést. Ezután, újra nekifutottam. De ekkor sem sikeredett, elindult a település, újraindult, és azót mindig mikor bekapcsol, kiírja, hogy szervízcsomag telepítése 3/3 fázis 0%, és egy olyan fél perc múlva kiírja, hogy leállás, és ujraindítja a gépet.

  Miután ezt játszotta egy három-négy órán keresztül, megelégeltem, és a következő újraindulásnál a boot-menüben a Windows 7-et választottam ki, így most azt tudom használni, de ha megint vistát választok folytatja az újraindulgatást.

  Mi lehet ennek az oka? (Vista Business x64 (Műegyetemi liszensz), Acer emachines e520 laptop)

  Esetleg mikor lehet majd szerezni/készíteni integrált sp2-es telepítőt, mert ha már újra kell telepítenem, akkor már avval szeretném.

  UI.:Végig be volt dugva a konektorba a gép, így az nem lehetett probléma.


  Ezekszerint itt se tud erre senki válaszolni. De legalább valaki nem tudja azt megmondani, mit jelent a
  "0x800f082f" pontosan? Mikor lehet majd a sp2-t rendesen beintegrálni a telepítőbe, mint ahogy azt az xp-vel lehetett, mert ez így ahogy most lehet elég nehézkes,hogy telepítés után visszazárjuk a rendszert?
  • Edited by szalab9 Saturday, July 18, 2009 9:05 AM
  Wednesday, July 15, 2009 2:11 PM

All replies