locked
SOAP error raised during site creation RRS feed

  • Question

  • Hi,

     

     When we try to create a sharepoint  site,  we are getting the below error. Do you know what could be causing the issue?

      

    SOAP call for add company site failed: org.apache.commons.jelly.JellyTagException: null:133:118: <s:invoke> Failed to send a SOAP message generated to 'http://servername/SiteManagement/Admin.asmx'.Error occurred when receiving SOAP response SOAP Response: <HTML dir="ltr"> <HEAD><meta name="GENERATOR" content="Microsoft SharePoint" /><meta name="progid" content="SharePoint.WebPartPage.Document" /><meta HTTP-EQUIV="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><meta HTTP-EQUIV="Expires" content="0" /><meta name="ROBOTS" content="NOHTMLINDEX" /><title> Error </title><link rel="stylesheet" type="text/css" href="/_layouts/1033/styles/core.css?rev=5msmprmeONfN6lJ3wtbAlA%3D%3D"/> <script type="text/javascript" language="javascript" src="/_layouts/1033/init.js?rev=qX%2BG3yl4pldKy9KbPLXf9w%3D%3D"></script> <script type="text/javascript" language="javascript" src="/_layouts/1033/core.js?rev=CNBZRdV1h3pKuA7LsMXf3w%3D%3D"></script> <meta name="Robots" content="NOINDEX " /> <meta name="SharePointError" content=""/> </HEAD> <BODY scroll="yes" onload="javascript:if (typeof(_spBodyOnLoadWrapper) != 'undefined') _spBodyOnLoadWrapper();"> <form name="aspnetForm" method="post" action="../_layouts/error.aspx" id="aspnetForm" onsubmit="return _spFormOnSubmitWrapper();"> <input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE" value="/wEPDwUKLTU2NjkxODU3M2RkKAlVOU3iwD6t7DbTZ5q3y5m3sAY=" /> <TABLE class="ms-main" CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 BORDER=0 WIDTH="100%" HEIGHT="100%"> <tr><td> <table CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 BORDER=0 WIDTH="100%"> <tr> <td colspan=4 class="ms-globalbreadcrumb" align="right"> &nbsp;<a href="javascript:TopHelpButtonClick('NavBarHelpHome')" id="ctl00_PlaceHolderGlobalNavigation_TopHelpLink" AccessKey="6" title="Help (new window)"><img src="/_layouts/images/helpicon.gif" align="absmiddle" border="0" alt="Help (new window)" /></a> </td> </tr> </table> </td></tr> <tr> <td class="ms-globalTitleArea"> <table width=100% cellpadding=0 cellspacing=0 border=0> <tr> <td id="GlobalTitleAreaImage" class="ms-titleimagearea"><img id="onetidHeadbnnr0" src="/_layouts/images/titlegraphic.gif" alt="" /></td> <td class="ms-sitetitle" width=100%> </td> <td style="padding-top:8px;" valign=top> </td> </tr> </table> </td> </tr> <TR> <TD id="onetIdTopNavBarContainer" WIDTH=100% class="ms-bannerContainer"> </TD> </TR> <TR height="100%"><TD><TABLE width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="ms-titlearealeft" id="TitleAreaImageCell" valign="middle" nowrap><div style="height:100%" class="ms-titleareaframe"></div></td> <td class="ms-titleareaframe" id="TitleAreaFrameClass"> <table cellpadding=0 height=100% width=100% cellspacing=0> <tr><td class="ms-areaseparatorleft"><IMG SRC="/_layouts/images/blank.gif" width=1 height=1 alt=""></td></tr> </table> </td> <td valign=top id="onetidPageTitleAreaFrame" class='ms-areaseparator' nowrap width="100%"> <table id="onetidPageTitleAreaTable" cellpadding=0 cellspacing=0 width=100% border="0"> <tr> <td valign="top" class="ms-titlearea"> <a href="/" id="ctl00_PlaceHolderTitleBreadcrumb_idSimpleGoBackToHome">Go back to site</a> </td> </tr> <tr> <td height=100% valign=top ID=onetidPageTitle class="ms-pagetitle"> <h2 class="ms-pagetitle"> Error </h2> </td> </tr> </table> </td> <td class="ms-titlearearight"> <div class='ms-areaseparatorright'><IMG SRC="/_layouts/images/blank.gif" width=8 height=100% alt=""></div> </td> </tr>...

     

    Regards,

    Grigory

    Thursday, January 19, 2012 6:23 AM

Answers