locked
Gears of war RRS feed

 • Question

 • Tisztelt Support!
   

  Tavaly február 28.-án kaptam a szülinapomra egy játékot,mégpedig a GEARS OF WAR-t pc-re.
  Kisérletezgetö ember vagyok többször telepitettem  a Windosomat és értelem szerüen a játékot is .
  Tegnap virus miatt megint ujra kellettem telepiteni a Windowst, és telepiteni akartam a játékot és ezt irja ki miután megadom a serial-t:

  CANT SING IN BECAUSE YOU'VE EXCEEDED THE USAGE ALLOWED BY YOUR PRODUCT KEY. ÉS HOGY SZEREZZEK BE UJAT.

  Hát most mit tegyek?
  Ennyi volt ?
  Max 10 telepités és vége a kulcsnak?

  ui.: ujratelepitettem ma is a windowst (XP) és ugyan ez van, probáltam Vistán és ott is ez van.A családban vagyunk többen is kinek van Accuntja.
  Remélem tudnak segiteni.

  Köszönöm,Tisztelettel:
                                          Láng Attila

  [img]https://mail.google.com/a/mailbox.hu/?ui=2&ik=6a1ca285d5&view=att&th=1203287ef0630289&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_fsmwy4u00&zw[/img]
  • Changed type Othorvath Sunday, March 29, 2009 10:20 PM
  Thursday, March 26, 2009 8:44 AM

All replies

 • Ha jól értem, akkor a játék seriálja nem működik. Ezzel itt nem sok mindent fognak tudni kezdeni.  A Gears of War supportját kell felkeresni.
  Thursday, March 26, 2009 10:55 AM
 • Windows újratelepítése előtt a játékot uninstallálni kellett volna, és akkor nem pörög a számláló. A kulcs kb. 10 aktivációt enged maximum. Esetleg a hivatalos support, vagy viszonteladó még megkérdezhető.
  Sunday, March 29, 2009 10:19 PM
 • A hivatalos support sajnos semmit sem tud tenni ez ügyben. Meg lehet próbálni viszont az aktivációs vonalat (0680-018-406), a telefonos aktiváció sikeres lehet. Ha FPP dobozos termékről van szó, bármennyiszer telepítheted a gépedre.
  Saturday, October 24, 2009 10:25 PM
 • Köszönöm !!!
  Holnap meg is probálom!
  Sunday, November 15, 2009 5:15 PM
 • Sziasztok! Igazából nem tudom hova írjam le a problémám, így hát mivel angol nem az erősségem, ezért ide írnám le a gondom. A helyzet a következő. Kb. 2 hete megvettem a játékot és rendesen fut... csakhogy nem tudok belépni a Live-os acc.-al... mivel ezt írja ki, amikor beírtam már a hotmailos címemet és jelszót... "Can't connect to LIVE. You may be using a Windows LIVE ID from a region that is not supported by LIVE.
  Tuesday, April 27, 2010 3:53 PM
 • I walk into the live well I can play versus mode with some people and coop but can not create a cooperative way a message appears saying it is not possible because of a firewall configuration windows, I have no anti-virus software already installed and deactivated the firewall to test, already used in as an administrator and do not know what is curious that q is actually my concern is that I played well the game in cooperative mode with a friend just send an invitation for live and ready but now I need to play with it's no longer possible to get a message saying the game that there was no communication with the host that I create it in the room or coop mode, but if I enter a room in versus mode and send an invitation he enters normally what to do? I called microsoft already said the problem is not with him because he depends on the server ... but if that server has no option to choose at least if it is synchronized by Live they guided me to post a topic here please help me not q do know more ...
  Friday, July 30, 2010 8:29 PM