locked
missing-anchor-value Error using PowerShell MA (Soren Granfeldt) RRS feed

  • Question

  • Hi Everyone,

    I'm triying  to do a simple sinchronization using PowerShel MA (Soren Granfeld) v5.0. I've already configured the MA, but when I do a Full Import the Sync Engine sent me: missing-anchor-value. I configured the anchor attribute based on the blog PowerShel MA (Soren Granfeld).

    Scheema Script

    $obj = New-Object -Type PSCustomObject
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "Anchor-Id|String" -Value 1
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "objectClass|String" -Value "user"
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "AccountName|String" -Value "SG"
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "FirstName|String" -Value "Soren"
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "LastName|String" -Value "Granfeldt"
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "DisplayName|String" -Value "Soren Granfeldt"
    $obj | Add-Member -Type NoteProperty -Name "Description|String" -Value "Standard User"
    $obj

     Import Script

    $obj = @{}
    $Obj.Add("Id", "1")
    $obj.Add("LastName","Cas")
    $obj.Add("[DN]","2")
    $obj.Add("AccountName","rodcas")
    $obj.Add("FirstName","Rod")
    $obj.Add("DisplayName","Rod Cas")
    $obj.Add("Description","IT")
    $obj

    Anyone can help me please?

    Thanks in advance,



    • Edited by Axlrod86 Tuesday, January 21, 2014 9:33 PM
    Tuesday, January 21, 2014 9:28 PM

Answers

  • I think it's because there is no objectclass property on the import object. It's required attribute. The sample on the website may be wrong. Try adding $obj.objectclass = 'user' in the import script

    Regards, Soren Granfeldt
    blog is at http://blog.goverco.com | facebook https://www.facebook.com/TheIdentityManagementExplorer | twitter at https://twitter.com/#!/MrGranfeldt

    • Marked as answer by Axlrod86 Thursday, January 23, 2014 5:50 PM
    Thursday, January 23, 2014 5:54 AM

All replies

  • Hi everyone!

    I have the same issue?

    Regards


    FIM

    Tuesday, January 21, 2014 11:35 PM
  • I think it's because there is no objectclass property on the import object. It's required attribute. The sample on the website may be wrong. Try adding $obj.objectclass = 'user' in the import script

    Regards, Soren Granfeldt
    blog is at http://blog.goverco.com | facebook https://www.facebook.com/TheIdentityManagementExplorer | twitter at https://twitter.com/#!/MrGranfeldt

    • Marked as answer by Axlrod86 Thursday, January 23, 2014 5:50 PM
    Thursday, January 23, 2014 5:54 AM
  • Hi Soren !

     I've already did this and I receive the same error, do you have another suggestion?

    Thanks in advance,

    Regards


    FIM

    Thursday, January 23, 2014 5:14 PM
  • Could you enable log and post content of log and your import script in its entirety? Then I can have a look

    Regards, Soren Granfeldt
    blog is at http://blog.goverco.com | facebook https://www.facebook.com/TheIdentityManagementExplorer | twitter at https://twitter.com/#!/MrGranfeldt

    Thursday, January 23, 2014 5:18 PM
  • Thanks a lot Soren, 

    I added the object class attribute and Works!!

    Thanks a Lot for you help and great Work!

     

    Thursday, January 23, 2014 5:50 PM