locked
Webservice https passthru using UAG 2010 RRS feed

  • Question

  • Hi Team,

    I have an application which need to be allowed from externally using https traffic. Application authentication need to be hadled by the webservice in the backend . Which means i need to allow without authentication in UAG.

    I did below steps already and am almost close to the fix. But need your expert advice to proceed please.

    1) Created a new trunk and unchecked authentication settings for the trunk

    2)Disabled component installation and scripting under session tab

    3)Created an application specific web application for the site .

    After above am able to access the portal from the browser. But there is an office  template update application which uses this URL in the backend. But application traffic is failing throuhg this and below it the error

    head><title>Object moved</title></head>
    <body><h1>Object Moved</h1>This object may be found <a HREF="/InternalSite/InitParams.aspx?referrer=/InternalSite/Login.asp&resource%5Fid=DDD75E7316B94F199BFB1B4C3AF3AD2A&login%5Ftype=10&site%5Fname=globaltemplate&secure=1&URLHASH=bb4bf683%2D5644%2D4405%2D87d7%2D61fd457997bd&orig%5Furl=https%3A%2F%2Fgtupdate%2Deu%2Ecorporateroot%2Enet%2F">here</a>.</body>

    UAG web monitor logs does not giveany error. But i see for the application trafffic it shows as an un authenticated traffic.

    Request to suggest if anyone has clarity on the  issue. Also let me know in case you need more details.

    Please keep in mind am able to get the page without any authentication pop up thru browser. But not from the application. Thanks in advance

    Thursday, August 14, 2014 9:10 AM