locked
OWA with IE vs Firefox/Chrome

    Question

  • How can my OWA external address work internally with Firefox and Chrome but not IE? Have basic authentication with SSL enabled for OWA.

    Wednesday, January 20, 2010 8:28 PM

All replies

  • try adding the OWA page to trusted sites in IE
    Wednesday, January 20, 2010 10:32 PM
  • No, that did not work.
    Thursday, January 21, 2010 1:58 PM
  • Hi,

    What is the version of your IE?

    What is the version of your Exchange?

    What is the error when you try to browse OWA?

    Regards,
    Xiu
    Friday, January 22, 2010 8:13 AM
  • I am have tried IE 8 and IE 7. I using Exchange 2007 SP1. The error just displays the:

    Info icon

    Internet Explorer cannot display the webpage

    <!-- This row is for HTTP status code, as well as the divider-->   <!-- What you can do -->  

    What you can try:

    <!-- Check Connection -->  

      <button id="diagnose" onclick="javascript:diagnoseConnectionAndRefresh(); return false;">Diagnose Connection Problems</button>

    <!-- InfoBlock -->  

    More information More information


    As I said above there are not problems with external OWA address via Firefox or Chrome within the internal office.

    Thanks

    Friday, January 22, 2010 2:00 PM
  • may still be an exchange bug - try updating to exchange 2007 sp2?
    Friday, January 22, 2010 9:25 PM
  • I thought I heard there were some issues with standard 2008 SP2 and exchange 2007 SP2, is this correct?
    Monday, February 1, 2010 3:42 PM
  • not that i've noticed?!
    Tuesday, February 2, 2010 12:13 AM