locked
SharePoint Modal Dialog Not working when apostrophe in url RRS feed

  • Question

  • Hi,

             I have a Hyperlink onclick Sharepoint Modal Dialog opens. The issue is the Modal dialog is not opening when the url contains apostrophe in the middle of url.

             there is no problem sharepoingmodal dialog script because it works for all other links in the grid.

            already tried with encoding url with SPEncode.UrlEncode(). 

        Please help or throw some light to fix the problem.

    Thanks in advance.

    Friday, December 21, 2012 7:22 PM

All replies

  • Have you tried to use the escape javascript function to format the url instead of using SPEncode.UrlEncode().

    url = escape(url);
    Here you will find more about this:

    http://www.w3schools.com/jsref/jsref_escape.asp

    Kind regards
    Stefan


    http://www.n8d.at/blog
    Follow me on Twitter: StFBauer | n8design

    Microsoft Community Contributor 2011 / 2012
    MCTS - SharePoint / WSS Configuration and Development

    • Marked as answer by Entan Ming Tuesday, January 1, 2013 9:22 AM
    • Unmarked as answer by Tech-Fun Monday, January 7, 2013 4:53 PM
    Saturday, December 22, 2012 5:13 PM
  • tried but did not work.
    Monday, January 7, 2013 4:53 PM
  • Can you please add more code or information what haven't worked for you.

    Thank you

    Stefan


    http://www.n8d.at/blog
    Follow me on Twitter: StFBauer | n8design

    Microsoft Community Contributor 2011 / 2012
    MCTS - SharePoint / WSS Configuration and Development

    Monday, January 7, 2013 5:59 PM