locked
Site not loading by DNS name RRS feed

  • Question

  • I have a site that loads just fine if I reference it by ip:portnumber but it times out if I use the DNS name.

    This is happening on only 1 WFE in the farm on the other server its no issue

    Even if I use a host entry pointing to the same IP that works, it times out by DNS.

    Its using Windows 2003, IIS 6 SP2008

     

    Thursday, December 22, 2011 4:59 PM

Answers

  • Did you fill the A record under DNS? and configure you're Bindings under IIS? If not perform the following actions..

    Under DNS server, create a A record and FILL the IP adress and WEB APP name

    Under IIS, open APP POOL and under bindings, create a new bindig with Portnumer + Hostname + IP


    Founder of SharePoint CookBook: http://www.GokanOzcifci.be
    Microsoft Certified Technology Specialist: SharePoint 2010, Configuring
    Microsoft Certified Personal
    Friday, December 23, 2011 9:03 AM

All replies

  • > SP2008

    MOSS 2007 I presume.


    SP 2010 "FAQ" (mainly useful links): http://wssv4faq.mindsharp.com/default.aspx
    WSS3/MOSS FAQ (FAQ and Links) http://wssv3faq.mindsharp.com/default.aspx
    Both also have links to extensive book lists and to (free) on-line chapters
    Thursday, December 22, 2011 6:31 PM
  • Did you fill the A record under DNS? and configure you're Bindings under IIS? If not perform the following actions..

    Under DNS server, create a A record and FILL the IP adress and WEB APP name

    Under IIS, open APP POOL and under bindings, create a new bindig with Portnumer + Hostname + IP


    Founder of SharePoint CookBook: http://www.GokanOzcifci.be
    Microsoft Certified Technology Specialist: SharePoint 2010, Configuring
    Microsoft Certified Personal
    Friday, December 23, 2011 9:03 AM