locked
MSN messenger live hozzaferesi problema RRS feed

 • Question •   Tisztelt Forumokzok/Technet szakemberek!


  (Szamomra) hatalmas problemaval fordulok Onokhoz(tudatban annak hogy ez nem a megfelelo topic),ami a kovetkezo lenne:
  Par nappal ezelottig tokeletesen tudtam hasznalni az MSN Live azonnali uzenetkuldo programomat,az ID es jelszavam birtokaban.Egeszen tegnap estig...........Vicces kedvu illeto megvaltoztatta a jelszot,igy nem ferek hozza a leveleimhez,sem pedig az azonnali uzenetkuldo programban szereplo partneremihez.A dolog meg viccesebb oldala,csak eztan jon:ebben a fiokomban szerepelt a 2 masik gyakran hasznalt e-mail fiokom felhasznaloi neve es jelszava,ami utobbikat szinten megvaltoztatott es a jelszoemlekeztetok egy esetleges uj jelszo keres eseten a masodsorban emlitett cimekre kuldi szet az uj passokat.Az illeto irt egy mailt (egy harmadik fiokba ,amit nem tudot szerintem feltorni),miszerint esze agaban sincs visszaadni a jelszavaimat,akarmit teszek.
      A tisztelt forumozoktol/Technez szakemberktol szeretnek segitseget kerni,mert a MS magyarorszag nem tudott telefonos segitseget nyujtani arra hivatkozva ingyenes szoftver leven nem jar melle tamogatas.Szamomra fontos e-mailek,adatok es partnerek szerepelnek a kerdeses cimen.Aki tud kerem segitsen!


  Tisztelettel

   Péter Szabó László
  Wednesday, March 19, 2008 9:05 AM

All replies

 • Na most ez: "Vicces kedvu illeto megvaltoztatta a jelszot", hogyan is történt?

  Wednesday, March 19, 2008 9:20 AM
 • Szerintem erre nincs, s nem is hinnem, hogy lesz tamogatott megoldas.

  Belegondolva: ismerem az egyik ismerosom bejelentkezesi nevet, csak a jelszavat nem tudom. Ha lenne ilyen modszer, akkor a jelszo ismerete nelkul at tudnam venni az iranyitasat a postafiokjanak - hiszen arra hivatkozok, hogy az enyem.

   

  A.

  Wednesday, March 19, 2008 9:24 AM


 •  Lehetseges lenne,hogy nincs ra megoldas?Esetleg megadni egy masik mailcimet a jelszoemlekeztetonek a rendszerben?PL szemelyi adatok alajan(teszem azt szuletesi ev,hely,anyja neve,mittudomen.......).Mert a biztonsagi kerdest mar idestova kb. 8 eve adtam meg ha elfelejtenem a jelszavam.Annak ellenere is hogy jo a memoriam es ilyet nem felejtek el.........Egyebkent nem veletlenul egyezik a kerdeses fiok cime es a nevem.
  Wednesday, March 19, 2008 10:25 AM
 • Az MSN Help-jében lévő elfelejtett jelszó c. részt próbáltad?

  Egyébként, ha valóban úgy áll a helyzet, ahogy írtad, nincs remény a Windows Live ID-d felélesztésére.

  Wednesday, March 19, 2008 10:31 AM
 •  

  Abszolulte semmi?Meg az emlekezetonek megadott cimet sem lehet kicsereltetni valamifele hitelesites utan,ami alapjan tudom bizonyitani hogy az enyem?
  Wednesday, March 19, 2008 10:36 AM
 • Miért?

  A Windows Live ID meg a jelszó, meg az emlékeztető nem elég?

  Honnan tudhatja ezt bárki, ha ezt nem teszed "közkincscsé"?

  Kiírtad tán filctollal a monitorodra?

   

  Wednesday, March 19, 2008 10:40 AM
 • Nem irtam ki semmit sehova.Es elkebzelesem sincs,hogy hogyan juthatott mas tudomasara a jelszavam.Ha lenne valoszinuleg nem itt forumozgatnek,hanem cselekednek......Mindenesetre eleg elszomorito a dolog miszerint az azonosito es jelszo visszanyeresere ennyire csekely lehetosegeket biztositanak,mint ahogy az is hogy ezmiatt az egy dolog miatt majdnem minden e-forgalmam megbenul.Ami megmaradt azzal sokra nem megyek.
  Wednesday, March 19, 2008 10:48 AM
 • Az ingyenes rendszereknel hiaba egyezik a neved a postafiokkal - meg lehet ugyanolyan nevu felhasznalo. Pl. szerinted hany Kis Istvan van a vilagon?

  Amugy nem hinnem, hogy max. 1%-nal tobb ember kitoltene a tobbi adatot - meg az emlekeztetot sem sokan toltik ki. Sot, ilyen esetben, ha ki is van toltve, akkor ebben az esetben nem is segit.

   

  Az ellen meg ki tud vedekezni, ha a masodlagos fiokod, stb ugyanugy kompromitalva van? Ezert nem szabad ugyanazt a jelszot megadni a kulonbozo fiokoknak.

   

  Kisse vedve az ingyenes rendszerek uzemeltetoit: te hogyan oldanad meg a vedelmet? Ki garantalja, hogy valoban az eredeti fiok felhasznaloja jelentkezik? Szemelyes adatot nem szabad elkerniuk, hiszen attol szemelyes.

   

  A.

   

  Wednesday, March 19, 2008 10:58 AM
 • Pedig ez van.

  Nem volt kellően egyedi a bejelentkezési neved és a jelszavad.

  Nem tudok olyan módszerről, amivel az MSN védelmi rendszerét felül lehetne írni.

  Wednesday, March 19, 2008 10:59 AM
 • mindegy,igyekszem valahogy megoldani a kerdest.ha van ra megoldas megis ,leirom ide.koszonom a valaszokat

  Wednesday, March 19, 2008 11:03 AM
 • Nálam is hasonló probléme lépett fel. Tegnap éjjel töbször is jelezte,hogy bejelentkeztem egy másik gépről. Azonnal megváltoztattam a jelszavam,de ma reggelre már a Live ID is eltünt. Természetesen a pertnerlistámnak is annyi.
  Wednesday, April 23, 2008 9:17 AM