locked
youtube spinngin circle (hour glass) RRS feed

  • Question

  • I've searched on Google and many forums for solutions for this problems at nauseum. None of the suggestions posted work for this issue: at least HALF of the time I launch a video on Youtube, its version of the hour glass processing sign, an annoying spinning circle, goes on for a long time and then either plays my requested video or gives me the Youtube error message.

    I've done everything from malware cleanings to restarting my computer and modem. This problem is only occurring in the IE 11 browser, which I prefer


    • Edited by Pa5calcom Saturday, September 19, 2015 10:42 PM
    Saturday, September 19, 2015 9:15 PM

All replies

  • Hi Pa,

    try https://www.youtube.com/watch?v=St6jyEFe5WM

    google (which owns youtube) now adds a diagnostic button at the bottom of the video element if it detects that it is running/downloading slowly.

    You may also like to see http://ispspeedindex.netflix.com/usa

    YouTube and Google.com serve up different versions of their web pages to MSIE browsers and only precache dns to chromium browsers. Did you also try in a gecko browser? (you should clear your cache first).

    Regards.

    Questions regarding Internet Explorer 8, 9 and 10 and Internet Explorer 11 for the IT Pro Audience. Topics covered are: Installation, Deployment, Configuration, Security, Group Policy, Management questions. If you are a consumer looking for answers or to raise a question, it's highly recommended you head on over to http://answers.microsoft.com/en-us

    Please include links (copied from the Address bar) to any websites you are having problems with your questions so that answerers may do some testing of the web pages.


    Rob^_^

    • Proposed as answer by jim-xu Sunday, September 27, 2015 12:17 AM
    Monday, September 21, 2015 4:07 AM
  • Maybe I missed something?

    The first link you sent me gave me a classical music performance (Procol Harum - A Whiter Shade of Pale, live in Denmark 2006).

    The second does not work at all.....

    Tuesday, September 22, 2015 5:59 AM
  • Hi Pa5calcom,

    Thank you for your question.

    Did the issue occur on the former IE version? IE9 or 10?

    Did the issue occur on the other browser?

    Did the issue occur on the other website?

    We could reset IE to check if the issue persist.

    Best Regard,

    Jim

    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Jim Xu
    TechNet Community Support

    • Proposed as answer by jim-xu Sunday, September 27, 2015 12:17 AM
    • Unproposed as answer by jim-xu Sunday, September 27, 2015 12:17 AM
    • Proposed as answer by jim-xu Sunday, September 27, 2015 12:17 AM
    • Unproposed as answer by jim-xu Sunday, September 27, 2015 12:17 AM
    Tuesday, September 22, 2015 8:31 AM