none
Error upgrading ProjectWebInstance RRS feed

  • Question

  • We are upgraading Project Server 2010 to 2013 and get the following error.  Can anyone help us with a solution?

    PS>test-spprojectwebinstance -identity http://oursite/pwa1

    Rulename: ProjectBICenterExistenceHealthRule

    Message: The following ProjectBICenters have missing lists: (PWA1/ProjectBICenter, Reports).

    Thank you.

    Monday, November 10, 2014 5:26 PM

Answers

  • There was no library called "Reports".  Creating one in PWA1 solved the problem.

    Thank you.

    • Marked as answer by bdlpress Monday, November 10, 2014 9:53 PM
    Monday, November 10, 2014 9:53 PM

All replies

  • Hi,

    Has anything been customised on the ProjectBiCenter in 2010? One thing you can try is to re-provision the 2010 instance, check if the missing parts have been re-added and then migrate

    Hope this helps

    Paul 

    Monday, November 10, 2014 6:01 PM
  • Unfortunately, the 2010 instance has been customized.  We're trying to resolve this error so we don't lose those customizations.

    Thank you.

    Monday, November 10, 2014 6:06 PM
  • Can you just try to re-create the Reports library using same URL etc, similar to the default configuration and, once the PWA migrated, delete the library?

    Paul

    • Marked as answer by bdlpress Monday, November 10, 2014 9:52 PM
    • Unmarked as answer by bdlpress Monday, November 10, 2014 9:54 PM
    Monday, November 10, 2014 6:23 PM
  • Can you direct us to instructions?

    Thank you.

    Monday, November 10, 2014 6:37 PM
  • Hi,

    In the ProjectBICenter (2010) check if you have a Sample Reports library? If not you can add it back and assign all Report content types. After that start again the migration process and see if it helped

    Another option (if the migrated environment is accessible in any way) is to add the Sample Reports library to the 2013 environment/ProjectBICenter and re-run the command (in fact, I would start with this option first). When adding the library make sure the URL is something like: http://oursite/pwa1/ProjectBICenter/Sample Reports

    Paul



    Monday, November 10, 2014 8:33 PM
  • There was no library called "Reports".  Creating one in PWA1 solved the problem.

    Thank you.

    • Marked as answer by bdlpress Monday, November 10, 2014 9:53 PM
    Monday, November 10, 2014 9:53 PM