none
I can see projects in MSP_PROJECT but not in Project Pro or PWA RRS feed

  • Question

  • Hi:

    I can see projects in MSP_PROJECT table but not in the list of all the projects when I try to open through Project Pro 2010 and it does not show in project center in PWA 2010.

    I don´t know why this happend, and we don´t have a recently backup.

    Could anyone recommend me a solution for this?

    Thanks a lot!!!

    Thursday, November 15, 2012 6:04 AM

All replies

  • Hi,

    Couple of questions:

    Have the projects been published? Project Center will only show published projects.

    Can you see the projects when you try and open them from the Working store?

    What are you seeing in the MSP_Project table exactly?

     


    Alex Burton
    www.epmsource.com | Twitter
    Project Server TechCenter | Project Developer Center | Project Server Help | Project Product Page

    Thursday, November 15, 2012 7:33 AM
    Moderator
  • Hi Alex

    The projects has been published in the past to the Project Center, but few days ago i can´t see some projects in the project center or in the Project Professional 2010 but these projects appear in the table MSP_Projects of the Published database.

    Any idea about this problem, again thanks a lot!!!

    Thursday, November 15, 2012 7:11 PM
  • From the Open dialog in Pro change the store to Published and see if you can open it from there.

    Brian Kennemer - Project MVP
    DeltaBahn Senior Architect
    endlessly obsessing about Project Server…so that you don’t have to.
    Blog | Twitter | LinkedIn

    Friday, November 16, 2012 12:23 AM
    Moderator
  • Is this issue effecting all users including PWA administrators? Have you changed any Project Server permissions recently?

    Thanks

    Paul


    Paul Mather | Twitter | http://pwmather.wordpress.com | CPS

    Friday, November 16, 2012 12:42 AM
    Moderator
  • Hi Paul

    Yes, the issue affects to all users including PWA Administrators, and we don´t change any Project Server permission recently, today I created a new project group with all permissions in all categories, and all permissions in SharePoint. I created a new user and added this user to this group, the result was the same.

    Any idea?

    Thanks a lot!!!

    Friday, November 16, 2012 2:21 AM
  • Thanks Brian, I will try tomorrow and come back with the results.

    Again Thanks a lot.

    Friday, November 16, 2012 2:22 AM
  • Hi Oliver,

    are the Projects listed in Server Settings / Delete Enterprise Objects? In Draft / Published as well as "only from published" store?

    Regards

    Christoph

    Saturday, November 17, 2012 7:18 PM